Tvoja Ljekarna - Najjeftinija i najveća internet ljekarna u Hrvatskoj.

Podrška, pon-pet 8-16h: 023 220 000

Apimel excelsa 250 g

Apimel excelsa 250 g


Proizvođač: APIMEL

8,39 €

KOLIČINA:

OPIS PROIZVODA
EXCELSA
Olakšava disanje
Potiče iskašljavanje
Pomaže kod bronhitisa i astme
Mješavina meda i tinkture biljne mješavine.

Excelsa med sadrži prirodne blagodati iz mladih izbojaka smreke, plodova aniša te listova i cvjetova majčine dušice. U kombinaciji s medom olakšavaju disanje i ublažavaju bolesti dišnih organa.

Prirodni aktivni sastojci EXCELSE su:
Med
Izbojci smreke
Borove iglice sadrže aktivne sastojke kojipotiču iskašljavanje i izbacivanje sekreta iz dišnih puteva, čime pospješuju liječenje upale grla i bronhitisa, a mogu pomoći i u ublažavanju simptoma astme.
Antiseptičko djelovanje eteričnih ulja iz borovih iglicauništava patogene bakterije, sprječavajući širenje infekcije dišnih puteva.
Anis
Anis je poznat po svojim aromatičnim, začinskim i ljekovitim svojstvima duguje svoj specifičan osvježavajući miris eteričnom ulju anetola poznato je i njegovo ljekovito djelovanje kod astme, bronhitisa, kašlja različitog porijekla i oboljenja pluća.
potiče iskašljavanje
najvažnija primjena mu je kod bronhitisa, traheitisa s konstantnim kašljem

Majčina dušica
Majčina dušica je biljka s jakim antiseptičkim, antibakterijskimi antifungalnim Primjenjuje se za dezinfekciju sluznice usta i ždrijela, otklanjanje neugodnog zadaha, liječenje kašlja, upale grla te prehlade i gripe, liječenje bronhitisa, astme i upale pluća, olakšava iskašljavanje i umiruje kašalj.

KOLIČINA 250 g