Tvoja internet ljekarna - Najjeftinija i najveća online ljekarna u Hrvatskoj.

Tel.narudžbe, pon-sub, 8:00-16:00: 023 220 000,

Plaćanje na rate

PBZ Card (2-6 rata):

Maestro, Visa Premium i Visa Inspire

Erste Card Club (2-6 rata):

Diners
Maestro i Visa (min. iznos 200kn)

Zaba (2-12 rata):

Visa debit (min. iznos 100kn)

Apimel proimunal kapi 20 ml

Apimel proimunal kapi 20 ml


Proizvođač: APIMEL

38,64 kn     -20 %    30,91 kn / 4,11 €

KOLIČINA:

*prethodno najniža cijena 30.91 kn
OPIS PROIZVODA
PROIMUNAL KAPI
poboljšava imunološki sustav
prirodna obrana organizma

Prirodni aktivni sastojci PROIMUNAL KAPI su:
Propolis
visokovrijedan pčelinji proizvod, složenog kemijskog sastava. Sama riječ potječe iz grčkog jezika te je izvedenica riječi „pro“ – obrana i „polis“ – zajednica, označavajući tvar koja štiti košnicu, u narodnoj je medicini uvriježena preventivna upotreba propolisa u svrhu jačanja imuniteta i protiv raznih infekcija, ali i za ublažavanje već nastalih tegoba.

Ehinacea
je među rijetkim biljkama za koje postoji niz kliničkih studija kojima se dokazuje i opravdava njezina primjena kao imunomodulatora te koje pokazuju antivirusno djelovanje kod respiratornih infekcija.
Za terapijski učinak ehinacee odgovorni su njeni glavni sastojci: esencijalno ulje, alkaloidi, derivati kavene kiseline, polienski i poliinski amidi, amini i ketoni Oprez!

Nikako se ne smije koristiti u slučaju autoimunih bolesti kod kojih imunosni sustav napada vlastito tkivo (multipla skleroza). Nije dopuštena ni njezina upotreba kod AIDS-a (paradoksalno ubrzava umnožavanje virusa) te tuberkuloze i reumatoidnog artritisa.

Majčina dušica je biljka s jakim antiseptičkim, antibakterijskimi antifungalnim svojstvima Ehinacea Izuzetno popularna, posebice u Sjevernoj Americi, najčešće se primjenjuje za smanjenje trajanja prehlade i gripe te za ublažavanje grlobolje i kašlja. Prema istraživanjima ehinacea jača imunološki sustav te posjeduje antivirusno i antioksidativno djelovanje. Ehinacea povećava broj leukocita u krvi te pojačava funkciju nadbubrežne žlijezde. Preporučuje se za liječenje infekcije uha, vaginalne infekcije te infekcije mokraćnog sustava. Ova biljka se ne preporučuje osobama s tuberkulozom, dijabetesom, HIV-om ili AIDS-om, multiplom sklerozom te svim autoimunim bolestima. Ehinacea može smanjiti učinkovitost lijekova koji potiskuju imunološki sustav.

NAČIN PRIMJENE
3-4 puta dnevno uzeti 10-15 kapi propolisa na kocku šećera ili u 0,5 dl vode, čaja ili soka.

KOLIČINA 20 ml

*prethodno najniža cijena 59.98 kn
*prethodno najniža cijena 149.72 kn
*prethodno najniža cijena 176.20 kn
*prethodno najniža cijena 18.46 kn