Tvoja Ljekarna - Najjeftinija i najveća internet ljekarna u Hrvatskoj.

Podrška, pon-pet 8-16h: 023 220 000

Bebimil 3 500 g

Bebimil 3 500 g


Proizvođač: BEBIMIL

8,50 €

KOLIČINA:

OPIS PROIZVODA
Ukoliko ne dojite, u prehranu svoje bebe od 10. mjeseca života uvedite Bebimil 3 Aktiv, zasitan mliječni obrok ugodnog okusa, kako bi se odgodilo korištenje kravljeg mlijeka koje zbog previsokog sadržaja bjelančevina i minerala opterećuje bubrege. Zbog sadržaja složenih ugljikohidrata (škrob i rižine pahuljice), koji se sporije probavljaju i stvaraju duži osjećaj sitosti, prisutnost visokovrijednih bjelančevina te povećane energetske vrijednosti, Bebimil 3 Aktiv preporučuje se koristiti kao dio raznolike prehrane dojenčeta barem do navršene prve godine života.
Bebimil 3 Aktiv osigurava opskrbu malog organizma esencijalnim masnim kiselinama koje ne može sam proizvesti, kao i optimalne količine najznačajnijih vitamina i minerala (vitamin A, C i D, željezo i jod) za jačanje njegovog imunosustava.

NAPOMENA
Majčino mlijeko najbolja je hrana za dojenčad. Mliječne formule primjenjuju se samo po preporuci stručnjaka s područja medicine, farmacije ili prehrane, odnosno druge stručne osobe koja je odgovorna za brigu o majci i djetetu.

KOLIČINA 500 g

-65% Nan preNAN 400 g 05/2024
Dječja hrana
Nan preNAN 400 g 05/2024