TVOJA LJEKARNA - NAJVEĆI TJEDNI POPUSTI

B!TONIC REAL ENERGY 60 KAPS. (ČLANOVI)

B!TONIC REAL ENERGY 60 KAPS.
(ČLANOVI)


Proizvođač: B!TONIC

133,64 kn     -15 %    113,59 kn

Količina:
OPIS PROIZVODA
B!TONIC® Real Energy je prirodna alternativa energetskim i izotoničkim napitcima. Jedna kapsula sadrži minerale koji doprinose smanjenju osjećaja umora i iscrpljenosti te održavanju normalne razine energije u tijelu. Nije preporučljivo da snabdijevamo tijelo isključivo s kofeinom i šećerom kao jedinim izvorima energije, već iznad svega potrebno je unositi optimalnu količinu minerala za njegovo optimalno funkcioniranje.

Kada vašem tijelu dajete optimalnu količinu mikronutrijenata, vaš metabolizam funkcionira normalno. Željezo, magnezij, i vitamin C pouzdani su partneri u borbi protiv umora i iscrpljenosti. B!TONIC® Real Energy je jedinstvena kombinacija pomno odabranih vitamina C i minerala potrebnih za svakodnevan efikasan rad organizma. Ova prirodna kombinacija 10 minerala i vitamina C doprinosi metabolizmu dobivanja energije te time i izdržljivosti organizma.

B!TONIC® Real Energy karakterizira:
POVEĆANA IZDRŽLJIVOST ORGANIZMA: Vitamini i minerali podržavaju zdravlje kao i visoke nutritivne potrebe za vaš organizam. Idealan je partner prilikom fizičkog i mentalnog napora!

OPTIMALNA BIORASPOLOŽIVOST :
B!TONIC® Real Energy je dizajniran tako da se postigne maksimalna apsorpcija mikronutrijenata u organizam. Tako tijelo može apsorbirati 100% potrebnih nutrijenata, ali posvetite se i kvaliteti vaše prehrane tijekom dana.

KONTINUIRAN IZVOR ENERGIJE: Da bi tijelo imalo energije, potrebna mu je kontinuirana opskrba vitaminima, mineralima i elementima u tragovima. B!TONIC® Real Energy opskrbljuje tijelo mineralima koji doprinose stvaranju energije u stanicama organizma putem efikasnog energetskog metabolizma.

KOMPLEKS MINERALA I ELEMENATA U TRAGOVIMA: Minerali i elementi u tragovima (mikroelementi) su esencijalni u našem organizmu i neophodni za život. Njih šest (kalcij, kalij, fosfor, magnezij, natrij i klor) se u našem tijelu nalazi u količinama većim od 50mg. Preostale nazivamo mikroelementima ili elementima u tragovima, pa iako se nalaze u našem organizmu u manjim količinama, potrebiti su za njegovo optimalno funkcioniranje.

PRIRODNO ČISTO: Bez genetski modificiranih sastojaka, bez aditiva i bez želatine. Koristimo samo prirodne aktivne tvari dobivene iz bilja. B!TONIC® Real Energy su ekološki certificirane, veganske kapsule, bez umjetnih zaslađivača, boja i aroma te su proizvedene u Njemačkoj prema najvišim standardima.

AUSTRIJSKA KVALITETA: B!TONIC® Real Energy su razvili austrijski znanstvenici na osnovi najnovijih istraživanja u području nutricionizma i farmakologije, te sadrži samo visoko kvalitetne, prirodne mikronutrijente s visokom stopom bioraspoloživosti.

Benefiti za vaše zdravlje:
Željezo, magnezij i vitamin C doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti sudjelujući u procesu stvaranja energije u stanicama.
Vitamin C doprinosi održavanju normalne funkcije imunosnog sustava za vrijeme i nakon intenzivne tjelesne aktivnosti.
Cink i željezo doprinose normalnoj kognitivnoj funkciji.
Krom doprinosi normalnom metabolizmu makronutrijenata.
Magnezij doprinosi normalnoj neurološkoj funkciji.
Bakar, magnezij i vitamin C doprinose normalnoj funkciji živčanog sustava.
Selen, mangan, bakar, cink i vitamin C doprinose zaštiti stanica od oksidativnog stresa.
Kalcij doprinosi normalnoj funkciji mišića.
Magnezij doprinosi ravnoteži elektrolita u organizmu.
Željezo doprinosi normalnom prijenosu kisika kroz tijelo.

Sastav:
Vitamin C 180.00 mg
Magnezij 121.50 mg
Kalcij 10.20 mg
Cink 9.90 mg
Željezo 8.10 mg
Bakar 2.00 mg
Mangan 2.00 mg
Kalij 150.30 μg
Selen 50.40 μg
Krom 40.20 μg
Molibden 30.00 μg

Preporučamo za:
Profesionalne sportaše i rekreativce
Fizički aktivne osobe
Vegane i vegetarijance
Ženama tijekom menstruacije i trudnoće
Osobama koje se oporavljaju nakon operativnog zahvata

BEZ DODATKA ŠEĆERA
BEZ LAKTOZE
BEZ GLUTENA
BEZ ŽELATINE
HACCP
BIO
VEGAN

DOZIRANJE I NAČIN PRIMJENE
Jedna kapsula triput dnevno nakon obroka ili 3 kapsule jedanput dnevno nakon obroka konzumirati s mnogo tekućine.
Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.
Za održivo poboljšanje vaših fizičkih sposobnosti, preporučamo kontinuiranu upotrebu od minimalno 7 dana.

KOLIČINA 60 kapsula