TVOJA LJEKARNA - NAJVEĆI TJEDNI POPUSTI

B!TONIC TERRA LIVER 60 KAPS.

B!TONIC TERRA LIVER 60 KAPS.


Proizvođač: B!TONIC

132,00 kn     -20 %    105,60 kn

Količina:
OPIS PROIZVODA
Jetra je najveći metabolički organ u ljudskom tijelu i ima glavnu i esencijalnu ulogu u svim probavnim i detoksikacijskim procesima. Alkohol, masna i slatka hrana, kao i česta upotreba lijekova mogu značajno oštetiti jetru te je upravo zbog toga potrebno aktivno držati korak u cilju očuvanja zdravlja jetre i probavnog sustava. Terra Liver je prirodna alternativa medicinskim proizvodima za očuvanje zdravlja jetre. Sastojci su poznati antioksidansi i prirodni stimulansi za normalan rad jetre i žuči.

B!TONIC® Terra Liver sastoji se od pažljivo odabranih biljnih ekstrakata visoke bioraspoloživosti, dok su hranjive tvari dozirane tako da podupiru normalnu funkciju jetre.

Terra Liver sadrži četiri aktivna sastojka: kolin te ekstrakte artičoke, kurkume i crnog papra. Oni se prehranom unose i apsorbiraju u organizmu u nedostatnim količinama te ih je zbog toga zbog toga preporučljivo dodatno unositi putem suplemenata. Piperin iz crnog papra višestruko poboljšava apsorpciju kurkume u organizam.

B!TONIC® Terra Liver karakterizira:
FUNKCIJA: U modernom načinu života, prehrana se uglavnom sastoji od tri veća obroka, često u formi brze prehrane koja nije nutritivno bogata i kvalitetna. Upravo zbog tog razloga se preporučuje svakodnevni unos hranjivih tvari koje podržavaju kvalitetan rad jetre. B!TONIC® Terra Liver sadrži 100% potrebne dnevne doze nutrijenata koji doprinose normalnoj funkciji vaše jetre.

OPTIMALNA BIORASPOLOŽIVOST: Znanstvena istraživanja su pokazala da dodatak piperina iz crnog papra povećava bioraspoloživost kurkumina za 2000%. U omjeru kolina i kurkumina 2:1; ovi nutrijenti mogu biti optimalno apsorbirani u vaš organizam.

ODRŽIVOST ZDRAVLJA JETRE: Ekstrakti ovih biljaka pridonose održivosti funkcije jetre. Redovitom primjenom ovog proizvoda kao i promjenama u prehrambenim navikama može se podržati i rad probavnog sustava.

PRIRODNO ČISTO: Bez genetski modificiranih sastojaka, bez aditiva i bez želatine. Koristimo samo prirodne aktivne tvari dobivene iz bilja. B!TONIC® Terra Liver su ekološki certificirane, veganske capsule bez umjetnih zaslađivača, boja i aroma te su proizvedene u Njemačkoj prema najvišim standardima.

AUSTRIJSKA KVALITETA: B!TONIC® Terra Liver su razvili austrijski znanstvenici u Beču na osnovi najnovijih istraživanja na području nutricionizma i farmakologije, te sadrži samo visoko kvalitetne, prirodne mikronutrijente s visokom stopom bioraspoloživosti što garantira maksimalnu moguću apsorpciju nutrijenata u organizam.

Zdravstveni benefiti sastojaka:
Kolin doprinosi održavanju normalne funkcije jetre
Kolin doprinosi normalnom metabolizmu lipida

Pogodne su za:
Uporabu uz konvencionalne lijekova
Osobe koje nemaju balansiranu prehranu i često jedu nutritivno siromašnu hranu
Osobama s povišenom razinom lipida u krvi
Podrška organizmu za vrijeme režima mršavljenja

SASTOJCI:
Preporučena dnevna doza u 2 kapsule
Kurkumin iz kurkume - Curcuma longa 40 mg
Kolin 82 mg
Piperin iz crnog papra 4.75 mg
Cinarin iz artičoke - Cynara scolymu 5 mg

BEZ DODATKA ŠEĆERA
BEZ LAKTOZE
BEZ GLUTENA
BEZ ŽELATINE
HACCP
BIO
VEGAN
DOZIRANJE I NAČIN PRIMJENE
Jednu kapsulu dva put dnevno nakon obroka ili dvije kapsule jednom nakon obroka, s puno tekućine. Ne preporučuje se prekoračenje dnevne doze.
Za kvalitetnu podršku zdravlju vaše jetre, preporučamo konzumaciju minimalno 7 dana u kontinuitetu.
Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

KOLIČINA 60 kapsula