TVOJA LJEKARNA - NAJVEĆI TJEDNI POPUSTI

Plaćanje na rate

PBZ Card (2-6 rata):

Maestro, Visa Premium i Visa Inspire

Erste Card Club (2-6 rata):

Diners
Maestro i Visa (min. iznos 200kn)

CANESTEST KUĆNI TEST ZA VAG. INFEKCIJU (ČLANOVI)

CANESTEST KUĆNI TEST ZA VAG. INFEKCIJU
(ČLANOVI)


Proizvođač: BAYER

94,00 kn

. Količina:
OPIS PROIZVODA
Canestest® je praktičan kućni test za samodijagnozu koji će vam pomoći utvrditi imate li vjerojatno kandidijazu ili BV te će vas uputiti koja bi bila odgovarajuća terapija. To tehnološki revolucionarno otkriće omogućuje ponovno stjecanje nadzora nad intimnim zdravljem – uz točnost veću od 90 %, a dijagnosticiranje traje samo 10 sekundi. Sam je test vrlo jednostavan bris koji mijenja boju čime pokazuje koju vaginalnu infekciju vjerojatno imate.

U vašoj je rodnici pH razina kisela, čime se održava nadzor nad dobrim i lošim bakterijama koje žive u zdravoj rodnici. Sve promjene vaginalne pH ravnoteže mogu izazvati, ali i biti pokazatelj vaginalnih infekcija poput BV. Canestest® vam govori je li došlo do relevantnog pomaka u pH ravnoteži rodnice i pomaže vam razumjeti i postaviti dijagnozu vaginalnog stanja koje vjerojatno imate. Veći vaginalni pH označava da vjerojatno imate BV, dok normalni vaginalni pH znači da su vaši simptomi vjerojatno uzrokovani kandidijazom. Canestest® ima pouzdanost veću od 90 %.

Iako su i kandidijaza i bakterijska vaginoza vrlo česte, one su različite infekcije te ih treba tako i liječiti. Međutim, nije ih lako razlikovati. Kandidijazu uzrokuje povećana koncentracija gljivica (Candida albicans) koje uzrokuju simtome kao što su svrbež ili bijeli iscjedak. Bakterijsku infekciju uzrokuje povećana koncentracija bakterija koje se i inače nalaze u rodnici. Simptomi bakterijske vaginalne infekcije uključuju i neugodan miris iscjetka te je on sivkaste boje i vodenaste strukture. Uz pomoć Canestesta®, možete provjeriti o kojem se stanju radi kako biste odabrali pravi proizvod za samoliječenje.

NAČIN PRIMJENE
1. Odmotajte Canestest® štapić s vatom (pripazite da vrh štapića s vatom ni sa čim ne dođe u kontakt prije umetanja u rodnicu)
2. Canestest® držite prstima za dršku i pažljivo umetnite žuti vrh u rodnicu sve dok drška ne dođe do vanjskog kožnog ruba rodnice, zarotirajte štapić nekoliko puta, a zatim ga izvucite
3. Nakon 10 sekundi provjerite je li vrh proizvoda Canestest® ostao žute boje ili se promijenio u plavu ili zelenu