TVOJA LJEKARNA - NAJVEĆI TJEDNI POPUSTI

CICATRIDINA VAGITORIJI 10 KOM.

CICATRIDINA VAGITORIJI 10 KOM.


Proizvođač: OKTAL PHARMA

81,88 kn     -15 %    69,60 kn

Količina:
OPIS PROIZVODA
Cicatridina vagitoriji za vaginalnu primjenu.
Pospješuje zacjeljivanje nakon poroda, ginekoloških operacija, u slučajevima distrofije uslijed kemoterapije i ionizirajućega zračenja, kao i kod vaginalne suhoće zbog nedostatka estrogena.

Sigurnost uporabe Cicatridina vagitorija tijekom trudnoće i dojenja nije dokazana. U tim slučajevima posavjetujte se s liječnikom.

Cicatridina vagitoriji djeluju zahvaljujući prisutnosti hijaluronske kiseline, mukopolisaharida koji se u velikim količinama nalazi u mnogim tkivima tijela.
Hijaluronska kiselina funkcionira kao strukturalna potpora dajući tonus, trofizam i elastičnost tkivu. Brojna klinička ispitivanja dokazala su da hijaluronska kiselina pomaže ubrzavanju i poboljšavanju postupka reepitelizacije i obnove tkiva.

NAČIN PRIMJENE
Izvadite vagitorij povlačeći za dva unaprijed odrezana kraja blistera i umetnite ga duboko u rodnicu. Prati ruke prije i nakon uporabe medicinskog proizvoda.
Koristiti jedan vagitorij dnevno, po mogućnosti navečer prije spavanja ili prema liječničkoj preporuci. Vrijeme uporabe ovisi o razvoju simptoma; ukoliko je potrebno, Cicatridina vagitoriji mogu se koristiti duži period.

KOLIČINA
10 kom