Tvoja Ljekarna - Najjeftinija i najveća internet ljekarna u Hrvatskoj.

Podrška, pon-pet 7.00-15.30 023 220 000

Dostava ili povrat robe


Dostava

Narudžbe ćemo poslati u roku 2-4 radna dana ne uključujući subote, nedjelje i praznike te ovisno o trenutnoj raspoloživosti artikala.

Ukoliko odabrani proizvod nećemo moći isporučiti u navedenom roku ili uopće obavjestit ćemo Vas o tome pravovremeno pri čemu možete odlučiti da li želite prekinuti isporuku.

Novac s Vaše kartice neće biti povučen do trenutka slanja odabranog artikla dostavnom službom.

Pošiljke dostavljamo Hrvatskom poštom, DPD ili GLS dostavnom službom.

Dostava će biti obavljena u roku 1-2 radna dana nakon slanja paketa osim subote, nedjelje i praznika. Otoci imaju poseban raspored po danima.

Raspored po otocima GLS https: //gls-group.eu/HR/hr/dostava-na-otoke

Ljekarna Kaštel Farm ne preuzima odgovornost u slučaju kašnjenja isporuke zbog više sile.

Prije preuzimanja pošiljke od dostavljača (kurira) molimo da se paket provjeri te da se ne preuzima ako je paket oštećen. U suprotnom reklamacije i prigovori neće biti uvaženi.

Za iznos narudžbe veći od 50 € trošak dostave je besplatan za sva mjesta u Republici Hrvatskoj.

Za iznos narudžbe veći od 80 € trošak dostave je besplatan za sva mjesta u Republici Sloveniji.

Za iznos manji od 50 € trošak dostave snosi kupac i iznosi 4 € s PDV-om uključenim u cijenu za sva mjesta u Republici Hrvatskoj.

Za iznos manji od 80 € trošak dostave snosi kupac i iznosi 7 € (PDV uključen u cijenu) za sva mjesta u Republici Sloveniji.


Povrat robe

Potrošač (kupac) ima pravo u roku 14 kalendarskih dana od dana dostave proizvoda, prema Zakonu o zaštiti potrošača, članak 72., stavak 1, jednostrano raskinuti ugovor sklopljen na daljinu. Kupac nas treba obavjestiti o svom naumu pismenim putem, email-om ili osobno u ljekarni i o svom trošku prema članku 77, stavku 3 Zakona o zaštiti potrošača vratiti nam proizvod koji je u originalnoj ambalaži i bez vidljivih znakova korištenja.

Više o uvjetima i pravima povrata možete pogledati u Uvjetima korištenja, članak 4.

U roku 14 dana od primitka proizvoda, Ljekarna Kaštel Farm će Potrošaču (Kupcu) vratiti novac uplaćen za proizvod na račun Kupca.

Povrat robe može se izvršiti dostavnom službom na adresu: Ljekarna Kaštel Farm, Trg K. A. Stepinca 9, 23420 Benkovac.