TVOJA LJEKARNA - NAJVEĆI TJEDNI POPUSTI

Dostava ili povrat robe


Dostava

Narudžbe ćemo poslati u roku 2-4 radna dana ne uključujući subote, nedjelje i praznike te ovisno o trenutnoj raspoloživosti artikala.

Ukoliko odabrani proizvod nećemo moći isporučiti u navedenom roku ili uopće obavjestit ćemo Vas o tome pravovremeno pri čemu možete odlučiti da li želite prekinuti isporuku.

Novac s Vaše kartice neće biti povučen do trenutka slanja odabranog artikla dostavnom službom.

Pošiljke dostavljamo GLS-om.

Dostava će biti obavljena u roku 1-2 radna dana nakon slanja paketa osim subote, nedjelje i praznika. Otoci imaju poseban raspored po danima.

Raspored po otocima https: //gls-group.eu/HR/hr/dostava-na-otoke

Ljekarna Kaštel Farm ne preuzima odgovornost u slučaju kašnjenja isporuke zbog više sile.

Prije preuzimanja pošiljke od dostavljača (kurira) molim da se provjeri pošiljka te se ne preuzima ako su artikli oštećeni ili umanjenje vrijednosti. U suprotnom reklamacije i prigovori neće biti uvaženi.

Za iznos narudžbe veći od 350 kn troškove dostava je besplatna za sva mjesta u Republici Hrvatskoj.

Dostava je besplatna kod preuzimanja pošiljke u ljekarni.

Za iznos manji od 350 kn trošak dostave snosi kupac i ona iznosi 24,00 kn (PDV uključen u cijenu) za sva mjesta u Republici Hrvatskoj.

Vaše narudžbe možete podignuti u ljekarni Kaštel Farm: Trg K. A. Stepinca 9, 23420 Benkovac. Pošiljka se može preuzeti osobno uz predočenje osobne iskaznice, putovnice ili bilo kojeg drugog važećeg dokumenta (koji dokazuje identitet osobe) naručitelja ili možete u napomeni narudžbe ostavite ime i prezime te godinu rođenja ili OIB osobe koja će preuzeti pošiljku umjesto Vas.

Nakon što pošiljka bude spremna na preuzimanje bit ćete obavješteni SMS-om ili e-mailom.


Povrat robe

Potrošač (kupac) ima pravo u roku 14 kalendarskih dana od dana dostave proizvoda, prema Zakonu o zaštiti potrošača, članak 72., stavak 1, jednostrano raskinuti ugovor sklopljen na daljinu. Kupac nas treba obavjestiti o svom naumu pismenim putem, email-om ili osobno u ljekarni i o svom trošku prema članku 77, stavku 3 Zakona o zaštiti potrošača vratiti nam proizvod koji je u originalnoj ambalaži i bez vidljivih znakova korištenja.

Više o uvjetima i pravima povrata možete pogledati u Uvjetima korištenja, članak 4.

U roku 14 dana od primitka proizvoda, Ljekarna Kaštel Farm će Potrošaču (Kupcu) vratiti novac uplaćen za proizvod na račun Kupca.

Povrat robe može se izvršiti dostavnom službom na adresu: Ljekarna Kaštel Farm, Trg K. A. Stepinca 9, 23420 Benkovac.

Povrat robe može se osobno izvršiti u ljekarni:

Ljekarna Kaštel Farm Benkovac Trg K. A. Stepinca 9 23420 Benkovac tel. +385 (0)23 681 935