Tvoja Ljekarna - Najjeftinija i najveća internet ljekarna u Hrvatskoj.

Podrška, pon-pet 8-16h, sub 8-14h: 023 220 000

Dostava ili povrat robe


Dostava

Narudžbe ćemo poslati u roku 2-4 radna dana ne uključujući subote, nedjelje i praznike te ovisno o trenutnoj raspoloživosti artikala.

Ukoliko odabrani proizvod nećemo moći isporučiti u navedenom roku ili uopće obavjestit ćemo Vas o tome pravovremeno pri čemu možete odlučiti da li želite prekinuti isporuku.

Novac s Vaše kartice neće biti povučen do trenutka slanja odabranog artikla dostavnom službom.

Pošiljke dostavljamo Hrvatskom poštom ili GLS dostavnom službom.

Dostava će biti obavljena u roku 1-2 radna dana nakon slanja paketa osim subote, nedjelje i praznika. Otoci imaju poseban raspored po danima.

Raspored po otocima GLS https: //gls-group.eu/HR/hr/dostava-na-otoke

Ljekarna Kaštel Farm ne preuzima odgovornost u slučaju kašnjenja isporuke zbog više sile.

Prije preuzimanja pošiljke od dostavljača (kurira) molimo da se paket provjeri te da se ne preuzima ako je paket oštećen. U suprotnom reklamacije i prigovori neće biti uvaženi.

Za iznos narudžbe veći od 350 kn troškove dostava je besplatna za sva mjesta u Republici Hrvatskoj.

Za iznos narudžbe veći od 550 kn troškove dostava je besplatna za sva mjesta u Republici Sloveniji.

Dostava je besplatna kod preuzimanja pošiljke u ljekarni.

Za iznos manji od 350 kn trošak dostave snosi kupac i ona iznosi 24 kn (PDV uključen u cijenu) za sva mjesta u Republici Hrvatskoj.

Za iznos manji od 550 kn trošak dostave snosi kupac i ona iznosi 35 kn (PDV uključen u cijenu) za sva mjesta u Republici Sloveniji.

Vaše narudžbe možete podignuti i u ljekarni Kaštel Farm, Trg K. A. Stepinca 9, 23420 Benkovac. Pošiljka se može preuzeti osobno uz predočenje osobne iskaznice, putovnice ili bilo kojeg drugog važećeg dokumenta (koji dokazuje identitet osobe) naručitelja ili možete u napomeni narudžbe ostavite ime i prezime te godinu rođenja ili OIB osobe koja će preuzeti pošiljku umjesto Vas.

Nakon što pošiljka bude spremna na preuzimanje bit ćete obavješteni SMS-om ili e-mailom.


Povrat robe

Potrošač (kupac) ima pravo u roku 14 kalendarskih dana od dana dostave proizvoda, prema Zakonu o zaštiti potrošača, članak 72., stavak 1, jednostrano raskinuti ugovor sklopljen na daljinu. Kupac nas treba obavjestiti o svom naumu pismenim putem, email-om ili osobno u ljekarni i o svom trošku prema članku 77, stavku 3 Zakona o zaštiti potrošača vratiti nam proizvod koji je u originalnoj ambalaži i bez vidljivih znakova korištenja.

Više o uvjetima i pravima povrata možete pogledati u Uvjetima korištenja, članak 4.

U roku 14 dana od primitka proizvoda, Ljekarna Kaštel Farm će Potrošaču (Kupcu) vratiti novac uplaćen za proizvod na račun Kupca.

Povrat robe može se izvršiti dostavnom službom na adresu: Ljekarna Kaštel Farm, Trg K. A. Stepinca 9, 23420 Benkovac.