TVOJA LJEKARNA - NAJVEĆI TJEDNI POPUSTI

ECO.KID LICE BOMB LOSION + ČEŠALJ

ECO.KID LICE BOMB LOSION + ČEŠALJ


Proizvođač: ECO.KID

112,00 kn     -20 %    89,60 kn

Količina:
OPIS PROIZVODA
Kad se uši pojave na glavi treba ih ukloniti zajedno sa gnjidama što prije. ECO.KID Lice Bomb losion je idealan za uspješno uklanjanje uši i gnjida sa dječje glave jer sadrži isključivo biljna ulja, a ne sadrži štetna mineralna ulja ni biocide poput drugih konvencionalnih proizvoda.
Problem ponovnog vraćanja uši je vrlo čest kod djece i to ne zbog ušljivosti druge djece nego zbog toga što kod prvog čišćenja glave pored uši nisu uklonjene i sve gnjide. Ako ostane i samo jedna gnjida na glavi proces ušljivosti glave će se ponovno javiti kroz 10-15 dana. To se najčešće dešava kod upotrebe šampona za uklanjanje uši jer voda iz šampona povećava volumen vlasi zbog čega se gnjida čvršće drži za vlas i teže ju je ukloniti prilikom upotrebe gustog češlja. ECO.KID Lice Bomb ne sadrži vodu nego biljna ulja koja na vlas djeluju tako da ju čine skliskom što svakako olakšava iščešljavanje gnjida.

PREPORUKA: uklanjanje uši i gnjida sa glave zna biti dosta naporan i zahtjevan proces pogotovo ako se radi o dugoj ili kovrčavoj kosi, nakon uklanjanja uši i gnjida nastavite zaštitu kose ECO.KID Prevent šamponom i Tonik regeneratorom u spreju.

KOLIČINA 60 ml