TVOJA LJEKARNA - NAJVEĆI TJEDNI POPUSTI

ECO.KID LOS. + ŠAMP. + SPREJ ZA ZAŠTITU OD UŠIJU (ČLANOVI)

ECO.KID LOS. + ŠAMP. + SPREJ ZA ZAŠTITU OD UŠIJU
(ČLANOVI)


Proizvođač: ECO.KID

219,85 kn     -20 %    175,88 kn

Količina:
OPIS PROIZVODA
Poklon paket sadrži sve što je potrebno za uspješnu zaštitu kose od uši + gratis hipoalergeni proizvod za njegu tijela:

● Prevent šampon 225 ml
● Tonik regenerator sprej 200 ml
● Sprej za zaštitu

ECO.KID je brend organski certificiranih proizvoda čiji sastojci su pomno birani u prirodi kako bi bili pogodni za svakodnevnu njegu djece od glave od pete.
Biljne esencije su za svaki proizvod posebno formulirane kako bi spriječile i ublažile posljedice suvremenog načina života (suha koža i kosa, perutanje, crvenilo, dermatitis..), zarazu ušima ili ubode komaraca.

ECO.KID Prevent šampon 225 ml

Za pranje kose i uspješnu zaštitu od uši.
Kosa oprana eco.kid Prevent šamponom je mekana i bez petljanja te zaštićena od uši do 3 dana.
Šampon je ECOCERT-ificiran, sadrži isključivo biljne sastojke iz ekološkog uzgoja zbog čega se slobodno može koristiti za svakodnevno pranje kose tijekom cijele godine.
Kod djece koja kosu peru jednom tjedno preporučljivo je zaštitu kombinirati sa ECO.KID Tonik regeneratorom u spreju 200 ml.

NAPOMENA: sa preventivom treba krenuti na vrijeme - prije pojave uši ( idealno je sa preventivom krenuti na samom početku školske godine ) kako bi zaštita bila učinkovita. Kretanje sa zaštitom u trenutku epidemije ne garantira zaštitu jer uš već može biti na glavi.

ECO.KID Tonik regenerator sprej 200 ml

Za jednostavno raščešljavanje duge ili kovrčave kose i uspješnu zaštitu od pojave uši.
Druga ili kovrčava kosa imaju samo jednu manu, a to je da se vrlo često petljaju čime se otežava njihovo češljanje. Da bi češljanje bilo bez suza prije češljanja kosu treba posprejati Tonik regeneratorom i češljanje će proći bez grimasa, a kosa će biti zaštićena od uši cijeli dan.
Sprej je ECOCERT-ificiran, sadrži isključivo biljne sastojke iz ekološkog uzgoja zbog čega se slobodno može koristiti za svakodnevnu njegu kose tijekom cijele godine.
Za uspješnu zaštitu ECO.KID sprej treba koristiti svaki dan prije češljanja kose, a kod duge kose preporučljivo je zaštitu kombinirati sa ECO.KID Prevent šamponom.

NAPOMENA: sa preventivom treba krenuti na vrijeme - prije pojave uši ( idealno je sa preventivom krenuti na samom početku školske godine ) kako bi zaštita bila učinkovita. Kretanje sa zaštitom u trenutku epidemije ne garantira zaštitu jer uš već može biti na glavi.

ECO.KID Lice Bomb Losion za kosu

Kad se uši pojave na glavi treba ih ukloniti zajedno sa gnjidama što prije. ECO.KID Lice Bomb losion je idealan za uspješno uklanjanje uši i gnjida sa dječje glave jer sadrži isključivo biljna ulja, a ne sadrži štetna mineralna ulja ni biocide poput drugih konvencionalnih proizvoda.
Problem ponovnog vraćanja uši je vrlo čest kod djece i to ne zbog ušljivosti druge djece nego zbog toga što kod prvog čišćenja glave pored uši nisu uklonjene i sve gnjide. Ako ostane i samo jedna gnjida na glavi proces ušljivosti glave će se ponovno javiti kroz 10-15 dana. To se najčešće dešava kod upotrebe šampona za uklanjanje uši jer voda iz šampona povećava volumen vlasi zbog čega se gnjida čvršće drži za vlas i teže ju je ukloniti prilikom upotrebe gustog češlja. ECO.KID Lice Bomb ne sadrži vodu nego biljna ulja koja na vlas djeluju tako da ju čine skliskom što svakako olakšava iščešljavanje gnjida.
PREPORUKA: uklanjanje uši i gnjida sa glave zna biti dosta naporan i zahtjevan proces pogotovo ako se radi o dugoj ili kovrčavoj kosi, nakon uklanjanja uši i gnjida nastavite zaštitu kose ECO.KID Prevent šamponom i Tonik regeneratorom u spreju.