TVOJA LJEKARNA - NAJVEĆI TJEDNI POPUSTI

EUCERIN SUN BABY LOSION SPF50 150 ML

EUCERIN SUN BABY LOSION SPF50 150 ML


Proizvođač: EUCERIN

173,00 kn     -20 %    138,40 kn

Količina:
OPIS PROIZVODA
Eucerin losion za zaštitu od sunca za djecu SPF 50+ posebno je namijenjen zaštiti djece starije od 1 godine od opeklina i pruža biološku zaštitu stanica kako bi se smanjio rizik od dugoročnog oštećenja kože izazvanog UV zračenjem.

Ova inovativna formula sadržava vrlo djelotvoran, fotostabilan UVA/UVB sustav filtera s Tinosorb S pruža pouzdanu zaštitu od opeklina od sunca. Aktivni sastojci su licochalcon A, gliceretinična kiselina i glicerin. Licochalcon A je protuupalni sastojak s antioksidativnim svojstvima; kad se nanese na iziritiranu kožu u kratkom roku smanjuje crvenilo, te njeguje upaljenu kožu.
Gliceretinična kiselina dobiva se iz slatkog korijena kineske biljke Glycyrrhiza glabra i poznata je po svojim antioksidativnim i protuupalnim svojstvima. Također, dokazano je da podržava prirodno obnavljanje DNK kože oštećene UV zrakama. Glicerin hidratizira kožu i jača njezinu prirodnu zaštitnu funkciju. Ne sadržava parabene, boje ni mirise, ekstra vodootporno.
Pogodan za djecu stariju od godine dana; mogu ga koristiti djeca koja pate od alergijskog dermatitisa.

NAČIN PRIMJENE
Obilno nanesite prije izlaganja suncu i ponovo nanesite u čestim intervalima, osobito nakon plivanja, brisanja ručnikom i znojenja kako biste zadržali razinu zaštite. Nedovoljna količina kreme za sunčanje umanjuje zaštitni učinak. Djecu dobro zaštitite odjećom, uključujući i šešir, majicu i sunčane naočale te korištenje krema za sunčanje s visokim zaštitnim faktorom.

KOLIČINA 150 ml