Tvoja Ljekarna - Najjeftinija i najveća internet ljekarna u Hrvatskoj.

Podrška, pon-pet 8-16h: 023 220 000

Gaia Naturelle kolagen shot 500 ml

Gaia Naturelle kolagen shot 500 ml


Proizvođač: GAIA NATURELLE

32,80 € / 247,13 kn     -20 %    26,24 € / 197,71 kn

KOLIČINA:

OPIS PROIZVODA
Super koncentrirani, anti-age dodatak prehrani s kolagenom, hijaluronskom kiselinom, MSM-em i vitaminima za cjelokupnu njegu kože iznutra, za mladoliki izgled, jačanje kose i noktiju.

Kolagen i MSM u otopini – Kolagen shot je novi, super koncentrirani anti-aging dodatak prehrani s kolagenom, MSM-om, hijaluronskom kiselinom, vitaminima i cinkom za cjelokupnu njegu kože od iznutra, za mladoliki izgled, jačanje kose i noktiju.

Sadrži riblji kolagen koji je najčvršći i najsigurniji oblik kolagena. Sa svojom niskom molekularnom masom i malom veličinom molekule je 1,5 puta bioraspoložljivija od goveđeg i svinjskog kolagena, osim toga dodaci prehrani u tekućem obliku imaju do 10 puta bolju apsorpciju nego oni u prahu ili u tabletama.

U usporedbi s drugim super koncentriranim nutrikozmetičkim proizvodima koji sadrže kolagen je Kolagen shot odličnog okusa po naru sa zaslađivačima, bez šećera i masnoća.

Aktivni sastojci
HIDROLIZIRAN RIBLJI KOLAGEN TIPA 1 – najbolji mogući izvor kolagena. Kolagen tipa 1 je najčešća bjelančevina u tijelu, predstavlja 80 % dermisa. Konzumacija kolagena dokazano smanjuje učinke starenja, regenerira kosti i zacjeljuje rane.

MSM – mineral ljepote koji omogućava prirodnu produkciju kolagena i keratina koju su bitni za očuvanje mladog izgleda kože, zdrave kose i jakih noktiju.

HIJALURONSKA KISELINA – niti jedna druga biološka tvar ne može vezati toliko vode kao hijaluronska kiselina što znači da je odlična hidratacijska tvar, posljedica je glatka, mekana koža i manje bora.

VITAMIN C – neizostavan za novu rast vezivnog tkiva iz kolagena, ima ulogu kod nastajanja kolagena za normalno djelovanje kože.

BIOTIN – pridonosi očuvanju zdrave kože i kose.

CINK – pridonosi očuvanju zdrave kože, kose i noktiju.

VITAMIN E – ima ulogu kod zaštite stanica od oksidativnog stresa.

DOZIRANJE I NAČIN PRIMJENE
Preporučenu dnevnu količinu odredite s priloženom plastičnom čašicom i popijte. Za najbolju apsorpciju Kolagen shot uzmite natašte. Prije upotrebe protresite.

KOLIČINA 500 ml

-50% Collagen voda mango 330 ml
Vitamini i dodaci prehrani
Collagen voda mango 330 ml

-40% Collagen time beauty 60 kaps.
Vitamini i dodaci prehrani
Collagen time beauty 60 kaps.

-40% Collagen time slim 60 kaps.
Vitamini i dodaci prehrani
Collagen time slim 60 kaps.

-30% Medex kolagen flex + kurkumin 40 kapsula
Vitamini i dodaci prehrani
Medex kolagen flex + kurkumin 40 kapsula