Tvoja Ljekarna - Najjeftinija i najveća internet ljekarna u Hrvatskoj.

Podrška, pon-pet 8-16h, sub 8-14h: 023 220 000

Plaćanje na rate

PBZ Card (2-6 rata):

Maestro, Visa Premium i Visa Inspire

Erste Card Club (2-6 rata):

Diners
Maestro i Visa (min. iznos 200kn)

Zaba (2-12 rata):

Visa debit (min. iznos 100kn)

Giveaway - Linex complex 14 kaps. (+ 14 kapsula gratis!)

Giveaway - Linex complex 14 kaps. (+ 14 kapsula gratis!)


Proizvođač: SANDOZ

79,99 kn / 10,62 €     -30 %    55,99 kn / 7,43 €

KOLIČINA:

Proizvod je dostupan SAMO sudionicima GiveAwaya koji su pozvali najmanje 2 člana, a oni su se na temelju tog poziva registrirali.
OPIS PROIZVODA
Oslabljen imunosni sustav ne čini nas samo podložnijima infekciji i bolesti, nego stvara i trajan osjećaj umora, smanjuje produktivnost i općenito negativno utječe na naše raspoloženje.
Nedostatak energije
Stres, užurban stil života i nezdrave navike mogu poremetiti ravnotežu crijevne mikrobiote i utjecati na imunosni sustav. Budući da nam je potrebno više energije, naše se stanje/raspoloženje pogoršava, što doživljavamo kao da su nam se ispraznile baterije.
Oporavak nakon bolesti
Kad imunosni sustav organizma reagira na infekciju, to zahtijeva energiju i dovoljno mikronutrijenata. Dok se oporavljamo od bolesti, preporučuje se opskrbiti svoj organizam s dovoljno vitamina, minerala i drugih hranjivih tvari, koje zauzvrat pružaju podršku i imunosnom sustavu.
Dodatak prehrani LINEX COMPLEX
PRAVA SNAGA DOLAZI IZNUTRA
Ova inovativna kombinacija odobrenih visokokvalitetnih korisnih bakterija mliječne kiseline, vitamina B (B1, B2 i B6) i cinka podupire crijevnu mikrobiotu i imunosnu funkciju organizma. Tijelu vraća ravnotežu i ponovno puni naše „baterije“ kako bismo se uspješno mogli boriti sa svakodnevnim izazovima.
TROSTRUKA SNAGA – Jedinstvena kombinacija cinka, vitamina B i bakterija mliječne kiseline.
Imunosni sustav – Cink je mineral koji je od ključne važnosti za ispravno funkcioniranje imunosnog sustava. Čak i blagi nedostatak cinka može ometati normalnu funkciju našeg imunosnog sustava. Vitamin B6 također igra važnu ulogu u obrambenim mehanizmima u našem tijelu.
Cink i vitamin B6 imaju važnu ulogu u radu našeg imunosnog sustava.
Energija – Vitamini B1, B2 i B6 pomažu crijevima metabolizirati hranu, pridonose povećanju pohranjene energije i pomažu smanjiti umor i iscrpljenost. Vitamin B2 (riboflavin) i vitamin B6 pomažu smanjiti umor i iscrpljenost. Riboflavin (B2) i vitamin B6 pomažu u oslobađanju energije u metaboličkim procesima.
Ravnoteža – Svaka kapsula dodatka prehrani LINEX® COMPLEX sadrži više od 10 milijardi korisnih bakterija Lactobacillus rhamnosus GG, vitamine B i cink, koji zajedno pomažu održati ravnotežu našeg tijela.
Dodatak prehrani LINEX®COMPLEX inovativan je proizvod treće generacije s bakterijama mliječne kiseline. Razvila ga je tvrtka Sandoz prema strogim standardima kvalitete, istima koji se primjenjuju na lijekove.
Sadrži najistraživaniji soj bakterija mliječne kiseline u svijetu, Lactobacillus rhamnosus GG, koji je kombiniran s vitaminima B i cinkom kako bi se stvorila inovativna trostruka snaga za pomoć crijevnoj mikrobioti i imunosnom sustavu organizma. Proizvod je razvijen u Centru za razvoj u Sloveniji i nagrađen je zlatnom nagradom za inovacije koju dodjeljuje Gospodarska i industrijska komora Slovenije.

NAČIN PRIMJENE
Primjenjuje na način da se uzimaju 1-2 kapsule na dan, na usta.
KOLIČINA 14 kapsula + 14 kapsula gratis