TVOJA LJEKARNA - NAJVEĆI TJEDNI POPUSTI

Plaćanje na rate

PBZ Card (2-6 rata):

Maestro, Visa Premium i Visa Inspire

Erste Card Club (2-6 rata):

Diners
Maestro i Visa (min. iznos 200kn)

HERPASO PLUS SPF15 4.5 ML

HERPASO PLUS SPF15 4.5 ML


Proizvođač: A&R PHARMA SAS

59,86 kn     -20 %    47,89 kn

. Količina:
OPIS PROIZVODA Herpaso plus SPF 15 je štapić za usne namijenjen prevenciji i liječenju prvih simptoma prehlade. Ako se primjenjuje svaki dan tijekom izlaganja suncu ili u doba većeg stresa i psihofizičkog umora, može spriječiti recidive.
Herpaso Plus je medicinski proizvod namijenjen onima koji podliježu ponavljajućim čirevima. Zahvaljujući klinički testiranim prirodnim aktivnim sastojcima, pogodan je i za djecu i trudnice i nema nuspojava niti posebne kontraindikacije. Ako se koristi istodobno s drugim lijekovima, posavjetujte se s liječnikom.
Proizvod ima dvije glavne funkcije:
1. Sprečavanje prehlade: Ako se redovito koristi u vrijeme povećanog rizika od recidiva, Herpaso Plus učinkovit je u sprječavanju osipa, sve do isključenja ponavljajućih događaja. Njegova inovativna formula tvori zaštitnu barijeru na usnama, braneći ih od iritantnih faktora i jača imunološku obranu.
2. Smanjenje početnih simptoma herpesa u ustima : peckanje, svrbež, vrućina, oteklina i bol. Primijeni li se kod prvih znakova infekcije, brzo ga zaustavlja i izbjegava stvaranje mjehurića i kore.
NAČIN PRIMJENE Nanesite štap na zahvaćeno područje čim osjetite prve znakove herpesa na usnama (trnce, svrbež, peckanje i crvenilo).
Ponavljajte aplikaciju 6-8 puta dnevno i prije izlaganja suncu.
U slučaju ponavljajućeg herpesa, proizvod koristite u preventivne svrhe zajedno s izlaganjem suncu i / ili hladnoći, prije menstruacije, nakon bolesti ili u fazama određenog stresa i psihofizičkog umora.
KOLIČINA 4.5 ml