Tvoja Ljekarna - Najjeftinija i najveća internet ljekarna u Hrvatskoj.

Podrška, pon-pet 8-16h: 023 220 000

Isomar hipertonični sprej za odčepljivanje 100 ml

Isomar hipertonični sprej za odčepljivanje 100 ml


Proizvođač: ISOMAR

10,99 €     -25 %    8,24 €

KOLIČINA:

OPIS PROIZVODA
lSOMAR sprej za odčepljivanje s hijaluronskom kiselinom ima dvostruko djelovanje za dobrobit dišnog trakta:
l) Čista morska voda je prirodni dekongestiv i fluidizirajuće sredstvo koje brzo pomaže osloboditi začepljen nos. Poboljšava drenažu sekreta, održavajući nosne prolaze čistima i olakšavajući disanje.
2) Hijaluronska kiselina održava sluznicu mekom i štiti stanice od dehidracije, smanjujući rizik od suhoće i mikroozljeda u nosnim šupljinama koje mogu nastati u slučaju teških prehlada, alergijskog rinitisa ili sinusitisa.
SASTAV:
- Hipertonična morska voda (prirodna koncentracija soli morske vode oko 3%), natrijev hijaluronat.
- Inertni pogonski plin: dušik.
- Bez konzervansa i boja.
PREPORUKA UPOTREBE: ISOMA R sprej za odčepljivanje s hijaluronskom kiselinom preporučuje se za brzo ublažavanje začepljenog nosa u slučaju prehlade, bronhitisa, sinusitisa, alergija općenito (uključujući pelud). Proizvod je prikladan za uporabu kod odraslih i djece iznad 12 mjeseci. Proizvod ne izaziva ovisnost, ne oštećuje nosnu sluznicu, ne izaziva predoziranje i može se koristiti čak i tijekom trudnoće. Hijaluronska kiselina čini ga pogodnim za čestu upotrebu.

DOZIRANJE I NAČIN PRIMJENE
Nježno unesite mlaznicu u nosnicu i poprskajte 2-3 puta po nosnici do maksimalno tri puta dnevno. Pustite da djeluje nekoliko sekundi prije nego što ispuhnete nos. Nakon korištenja ISOMAR sprej za odčepljivanje s hijaluronskom kiselinom, uklonite, operite i osušite mlaznicu. Ako problem potraje, obratite se svom liječniku il i stručnjaku. Nemojte ga koristiti duže od dva tjedna. Nemojte prekoračiti preporučenu dozu. ISOMAR sprej može se koristiti i vertikalno i horizontalno kako bi pranje nosa za odrasle i djecu bilo još jednostavnije i temeljitije. VERTIKALNO: okomita uporaba spreja omogućuje bolji dohvat svih utora unutar nosne pregrade, za brže i potpunije čišćenje.
HORIZONTALNO: kod djece starije od 12 mjeseci nanesite proizvod u vodoravnom položaju.
KONTRAINDIKACIJE: Nemojte koristiti ISOMAR sprej za odčepljivanje s hijaluronskom kiselinom kod djece mlađe od 12 mjeseci. Ne koristiti u slučaju epistakse.
UPOZORENJA: Spremnik pod tlakom. Može puknuti ako se zagrije. Čuvati dalje od topline, vrućih površina, iskri, otvorenog plamena i drugih izvora paljenja. Zabranjeno pušenje. Nemojte bušiti ili spaljivati, čak ni nakon upotrebe. Zaštitite od sunčeve svjetlosti. Nemojte izlagati temperaturama većim od 50°C/ 122°F. Nemojte koristiti istodobno s drugim lokalnim tretmanima. Čuvati izvan dohvata djece. Samo za namjeravanu upotrebu. Proizvod je prikladan za uporabu u djece starije od 12 mjeseci i mora ga primijeniti odrasla osoba. Propust da se osigura integritet proizvoda može promijeniti njegove funkcionalne karakteristike. Nemojte koristiti nakon isteka roka valjanosti. Čuvati na temperaturi između 5°C i 25°C (41°F-77°F). U nekim slučajevima proizvod može biti malo iritantan.

KOLIČINA 100 ml