Tvoja Ljekarna - Najjeftinija i najveća internet ljekarna u Hrvatskoj.

Podrška, pon-pet 8-16h, sub 8-14h: 023 220 000

Plaćanje na rate

PBZ Card (2-6 rata):

Maestro, Visa Premium i Visa Inspire

Erste Card Club (2-6 rata):

Diners
Maestro i Visa (min. iznos 200kn)

Zaba (2-12 rata):

Visa debit (min. iznos 100kn)

Iswari gluten-free zobene pahuljice s maslacem od lješnjaka i kakaom 360 g

Iswari gluten-free zobene pahuljice s maslacem od lješnjaka i kakaom 360 g


Proizvođač: Iswari

68,64 kn / 9,11 €     -10 %    61,78 kn / 8,20 €

KOLIČINA:

OPIS PROIZVODA
Ove božanstvene zobene pahuljice, lješnjak i kakao idealan su proizvod za brzu pripremu vaše kaše koju nije potrebno kuhati. Osim bez glutenskih zobenih pahuljica ova je kombinacija obogaćena mljevenim sjemenkama i heljdom. Njeni sastojci zajedno s maslacem od lješnjaka stvaraju kremastiju, hranjivu i zasitnu kašu.

NAČIN PRIMJENE
Kaša: dodati 4 žlice božanstvenih zobenih pahuljica u 90 ml biljnog napitka.
Jogurt: dodati 2 žlice božanstvenih zobenih pahuljica u 125 ml biljnog jogurta.
Napomena: poželjno dodati i ukrasiti svježim voćem i sjemenkama.

SASTOJCI
Zobene pahuljice (bez glutena) (37 %), mljevena heljda, maslac od lješnjaka (100 % prženi lješnjaci) (13 %), mljeveni lan, sjemenke suncokreta, ezgotična kombinacija [sjemenke kakaa (65 %) i kokosov šećer], kokosov šećer i kakao u prahu (4 %).
Zob – prirodna bezglutenska žitarica koja se najčešće i najprikladnije konzumira u obliku pahuljica. Osim što imaju visok udio vlakana i što su bogate biljnim proteinima, zobene pahuljice u ovoj kombinaciji imaju visok udio minerala kao što su magnezij, željezo i fosfor. Zob, koja je osnovni sastojak ove kombinacije za doručak, odličan je saveznik u održavanju osjećaja sitosti te regulaciji razine kolesterola i šećera u krvi.
Heljda – mljevena heljda drugi je sastojak ovog proizvoda. Obogaćuje ovu mješavinu složenim ugljikohidratima i vlaknima koji su zajedno s zobenim pahuljicama odgovorni za osjećaj sitosti koju ova kombinacija pruža za doručak.
Chia i lanene sjemenke – osim što su odličan izvor biljnih proteina, omega-3 masnih kiselina i minerala, kao što su željezo i kalcij, daju kremast osjećaj kaši.
Maslac od lješnjaka – ima visok udio nezasićenih masti koje kada se uvedu u prehranu kao zamjena za zasićene masti pridonose održavanju normalnih razina kolesterola u krvi. Uz navedene prednosti ovaj sastojak daje kremast osjećaj i poseban okus ovim božanstvenim zobenim pahuljicama.
Kakao u prahu – komadići kakaa i kakao u prahu daju ovoj kombinaciji intenzivan okus te istovremeno pridonose svojim udjelom magnezija, željeza i bakra.

KOLIČINA
360 g