TVOJA LJEKARNA - NAJVEĆI TJEDNI POPUSTI

KREMA PROTIV STRIJA 150 ML

KREMA PROTIV STRIJA 150 ML


Proizvođač: GLST

56,88 kn     -15 %    48,35 kn

Količina:
OPIS PROIZVODA
Krema protiv strija posebno je formulirana za sprečavanje i ublažavanje novih i netom nastalih strija kao posljedica trudnoće. Svojim aktivnim sastojcima pomaže koži da zadrži elastičnost i gipkost te se tako smanji rastezanje i pucanje kože.
Bademovo ulje je bogato vitaminima, mineralima i esencijalnim masnim kiselinama. Kožu hrani i smiruje, a redovitom upotrebom koža postaje meka, glatka i elastična.
Biljni ekstrakt nevena kožu omekšava, tonizira i vlaži, a tanini iz ekstrakta hrastove kore sprječavaju pucanje kože uslijed rastezanja. D-pantenol je provitamin, oblik u kojem se pantotenska kiselina nalazi u prirodi. Ulaskom u stanice provitamin se pretvara u pantotensku kiselinu i pomaže u obnavljanju kože.
Vitamini A i E svojim antioksidativnim djelovanjem njeguju kožu i štite je od štetnog utjecaja slobodnih radikala.
Kremu protiv strija treba nanositi 2 puta dnevno na područja gdje se strije pojavljuju: trbuh, grudi, bokovi, gornji dio bedara. Zbog svog prirodnog sastava ugodna je za nanošenje, dobro se utrljava, a koža je nakon upotrebe mekana i nahranjena.

NAČIN PRIMJENE
Za preventivno djelovanje preporučljivo je ujutro i uvečer umasirati kremu kružnim pokretima. Kremu protiv strija započnite koristiti na samom početku trudnoće i nastavite mjesec dana nakon poroda.

KOLIČINA 150 ml