TVOJA LJEKARNA - NAJVEĆI TJEDNI POPUSTI

Plaćanje na rate

PBZ Card (2-6 rata):

Maestro, Visa Premium i Visa Inspire

Erste Card Club (2-6 rata):

Diners
Maestro i Visa (min. iznos 200kn)

LAXOGEL NATURAL VREĆICE 10 (ČLANOVI)

LAXOGEL NATURAL VREĆICE 10
(ČLANOVI)


Proizvođač: ABELA PHARM

59,69 kn     -20 %    47,75 kn

. Količina:
OPIS PROIZVODA
Proizvod sadrži ljuskice psylliuma dobivene iz sjemenki indijskog trputca (Plantago ovata). Prirodni su stimulans za normalan rad crijeva, jer polisaharidi psylliuma u crijevima na sebe vežu vodu, bubre i stvaraju hidrofilne sluzi čime omekšavaju stolicu, te povećavaju volumen crijevnog sadržaja. Tako ubrzavaju peristaltiku crijeva i olakšavaju pražnjenje. Psyllium uspješno zamjenjuje sintetičke laksative, djeluje neagresivno na crijeva, a ne izaziva navikavanje niti sindrom lijenih crijeva.

DOZIRANJE I NAČIN PRIMJENE
Sadržaj vrećice preliti s 200 ml vode (1 čaša), razmutiti i odmah popiti. Nakon uzimanja preporuča se popiti dodatnu čašu vode, kao i povećanje dnevnog unosa tekućine.
Odrasli i djeca starija od 12 godina: jedna vrećica dnevno za održavanje redovite peristaltike/pražnjenja crijeva.
Dva puta po jedna vrećica dnevno - za postizanje mekše stolice. Tri puta po jedna vrećica dnevno - u slučaju povećane potrebe.
Djeca od 6 do 12 godina: Polovica preporučene doze za odrasle. Za primjenu kod djece mlađe od 6 godina potrebno je savjetovati se s liječnikom.

UPOZORENJE
Dodatak pehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Proizvod treba čuvati od dohvata male djece. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se kod abdominalne boli, ileusa, diabetes mellitusa, rektalnog krvarenja i otežanog gutanja.
Napomene: Dodatak pehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Proizvod treba čuvati od dohvata male djece. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

NAČIN ČUVANJA
Proizvod čuvati u originalnom pakiranju, zaštićen od svjetlosti i vlage, na temperaturi do 25 stupnjeva Celzijevih, izvan dohvata djece.

KOLIČINA 10 vrećica