TVOJA LJEKARNA - NAJVEĆI TJEDNI POPUSTI

Program vjernosti


Program vjernosti

REGISTRACIJA U TVOJU LJEKARNU

Kupovinom kao registrirani član u internet ljekarni Tvoja Ljekarna sakupljate bodove vjernosti!

Pogodnosti

- Popust od 10% na prvu kupnju
- Popust od 5% prilikom prihvaćanja newslettera na sljedeću kupnju
- Popust od 5% prilikom preporuke prijatelju na sljedeću kupnju (nakon kupnje preporučenog)
- 10% popusta nakon svakih potrošenih 500 kn na sljedeću kupnju

Popust se odnosi na sve proizvode koji već nisu na popustu ili na akciji 1+1 gratis!
Popusti se ne zbrajaju!

Pravo na popust od 10% ostvarujete u prvoj narudžbi u kojoj kupite proizvode koji već nisu na popustu ili na akciji 1+1 gratis!

Dodatne popuste možete ostvariti i prijavom na newsletter (5%), te kod davanja preporuke prijatelju (5%) - popust se dobiva kada Vaš prijatelj ostvari kupnju.

Popust možete iskoristiti tek kada je Vaša zadnja narudžba kojom ste ostvarili pravo na popust dobila status Poslano.ČLANOVI KLUBA – SKIDANJE APLIKACIJE MD: MS MEDICAL DISCOUNTS I REGISTRACIJA U TVOJU LJEKARNU

Ako skinete aplikaciju MD: Medical Discounts postajete Član kluba i napravite registraciju.

Pogodnosti

- 15% prilikom prve kupnje (ili druge kupnju u ovisnosti kada ste skinuli aplikaciju) - 10% jednokratno svaki mjesec - Popusti i do 50% na pojedine artikle samo za članove kluba

Ako želite postati Član kluba potrebno je:
1. Skinuti aplikaciju MD: Medical Discounts
2. Registrirati se istim e-mailom kao i na Tvojoj Ljekarni (u slučaju korištenja različitih e-mail adresa molimo da nam se javite).VAŽNO

Redoslijed skidanja aplikacije i registriranja u Tvoju Ljekarnu.

Aplikacija ► Tvoja Ljekarna
Ako ste prvo skinuli aplikaciju pa se zatim se po prvi put registrirali u Tvoju Ljekarnu, dobijate popust od 15% prilikom prve kupnje te 10% jednokratno svaki mjesec.

Tvoja Ljekarna ► Aplikacija
Ako ste se prvo registrirali u Tvoju Ljekarnu a zatim skinuli aplikaciju onda ćete na prvu kupnju dobiti 10% popusta (prilikom učlanjena na Tvoju Ljekarnu), a na drugu kupnju 15% popusta (zbog skidanja aplikacije) i svaki mjesec jednokratno 10% popusta.
Korisnici koji su već imali kupnje i iskoristili 10% popusta prilikom učlanjenja dobijaju popust od 15% prilikom prve kupnje nakon skidanja aplikacije te 10% popusta jednokratno svaki mjesec.