TVOJA LJEKARNA - NAJVEĆI TJEDNI POPUSTI

KAL MAGNESIUM MALATE 400 MG 90 TBL.

KAL MAGNESIUM MALATE 400 MG 90 TBL.


Proizvođač: KAL

99,45 kn     -15 %    84,53 kn

Količina:
OPIS PROIZVODA
Magnezijev malat je organska sol magnezija i jabučne kiseline za kojeg je klinički dokazano da umiruje i dalje energiju stanicama mišićnog sustava. Jabučna kiselina je prirodna voćna kiselina koja je prisutna u većini stanica u tijelu i sastavni je dio brojnih eznima ključnih za proizvodnju energije. Magnezij je esencijalni mineral koji je između ostalog bitan i za apsorciju kalcija u kostima.

Magnezijev malat je oblik magnezija koji ima visoku razinu bioraspoloživosti, brzo se razgrađuje te posjeduje sve prednosti kako magnezija tako i jabučne kiseline. Magnezijev malat pomaže kod povišene razine teških metala u tijelu tako što ih veže na sebe i čini neaktivnima te potiče njihovu eliminaciju iz organizma. Kod ljudi s kardiovaskularnim tegobama pomaže stabilizirati otkucaje srca te normalizira krvni tlak. Kod redovite primjene smanjuje mogućnost nastajanja grčeva u mišićima. Također pomaže kod dijabetesa, migrena, sindroma kroničnog umora te kod osteoporoze i dr.

Proizvod je pogodan za vegetarijance te nema izražen laksativni učinak čak ni u većim dozama.

SASTOJCI
magnezij, emulgatori: celuloza, magnezijev stearat; stabilizator: stearinska kiselina

DOZIRANJE I NAČIN PRIMJENE
Za blagotvorni učinak uzeti 1 tabletu uz obrok ili čašu vode.

UPOZORENJE Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

KOLIČINA 90 tableta