TVOJA LJEKARNA - NAJVEĆI TJEDNI POPUSTI

Plaćanje na rate

PBZ Card (2-6 rata):

Maestro, Visa Premium i Visa Inspire

Erste Card Club (2-6 rata):

Diners:
Maestro i Visa (min. iznos 200kn):

MEDEX PROPOLIS ORAL SPREJ NA VOD. BAZI (ČLANOVI)

MEDEX PROPOLIS ORAL SPREJ NA VOD. BAZI
(ČLANOVI)


Proizvođač: MEDEX

59,74 kn     -10 %    53,77 kn

. Količina:
OPIS PROIZVODA
Medex Propolis Oral vodeni sprej čuva prirodna svojstva propolisa bez poznatog gorkog okusa. Namijenjen je svima onima koji ne mogu konzumirati alkohol, pogotovo će oduševiti trudnice i dojilje.
Ovaj proizvod sadrži, osim vodene otopine propolisa, još i med, Echinaceau, niacin, što pridonosi održavanju zdrave sluznice. U proizvodu su standardizirane ključne komponente propolisa – bioflavonoidi, koji štite biljke protiv patogena, i time se osigurala njegova stalna kvaliteta.
Propolis Oral na bazi vode jednostavan je za korištenje, a i zapakiran u bočicuu, prikladan je da bude u torbici. Dakle, možete ga imati ne samo kod kuće, već i kada ste na poslu, na hladnom zraku, u prostoriji sa puno ljudi ili samo želite osvježiti dah. Uz pomoć aplikatora lako možete postići učinak na željenom mjestu primjene.

DOZIRANJE I NAČIN PRIMJENE
Preporučena dnevna doza je 6 aplikacija u usta. Sprejati 3 puta dnevno u 2 sloja otopinu, izravno u usnu šupljinu. Prije korištenja, cijevćicu za aplikaciju postaviti okomito na bocu. Otvoriti usta i cjevčicu usmjeriti prema mjestu primjene. Nakon uporabe, vratite cijev u svoj prvobitni položaj.

KOLIČINA 30 ml