Tvoja Ljekarna - Najjeftinija i najveća internet ljekarna u Hrvatskoj.

Podrška, pon-pet 8-16h, sub 8-14h: 023 220 000

Plaćanje na rate

PBZ Card (2-6 rata):

Maestro, Visa Premium i Visa Inspire

Erste Card Club (2-6 rata):

Diners
Maestro i Visa (min. iznos 200kn)

Zaba (2-12 rata):

Visa debit (min. iznos 100kn)

Olaplex n°3 hair perfector 100 ml

Olaplex n°3 hair perfector 100 ml


Proizvođač: Olaplex

225,00 kn / 29,86 €     -20 %    180,00 kn / 23,89 €

KOLIČINA:

OPIS PROIZVODA Olaplex No.3 Hair Perfector je prikladan za sve tipove kose, bez sulfata, bez parabena, bez glutena, vegan i potpuno siguran kako bi vaša kosa bila u najboljem stanju.
Olaplex No3 je najbolja stvar koju možete koristiti kod kuće kako biste održali snagu i stanje vaših vlasi nakon tretmana u salonu. Svi trebamo vlagu u kosi, ali Olaplex br.3 čini nešto sasvim drugačije i jedinstveno. Ne sadrži silikone ili ulja, ni na koji način. To je reparativno sredstvo - obnavlja slomljenu kosu ponovnim povezivanjem slomljenih disulfidnih veza. Čak i najdelikatniju i oštećenu kosu ostavlja nevjerojatnom i vrlo jakom.

Kada se koristi na kovrčavoj kosi, čini se da je kovrča mnogo više definirana i odskočna. Kovrčava kosa ima mnogo više disulfidnih veza i kada kosa počne gubiti snagu i postaje neupravljiva. Vrlo kovrčava kosa je sklona uvrtanju i postaje slaba, kao kad iskrivite slamku i osjetljiva je na lom i oštećenje. Olaplex je savršen pratilac kovrčave kose, kosu čini snažnijom, sjajnijom i mekšom. Općenito, preporučujemo korištenje Olaplexa br. 3 na tjednoj osnovi za nastavak jačanja veza i popravak bilo kakve štete s kojom se svakodnevno susrećemo. Ako imate ozbiljnija oštećenja, možete koristiti Olaplex br. 3 dva do tri puta tjedno.
UPOTREBA 1. Nanesite velikodušnu količinu na kosu osušenu ručnikom i češljajte.
2. Ostavite da djeluje najmanje 10 minuta. Što duže ostane u kosi, to će tretman biti učinkovitiji.
3. Dobro isperite i operite kosu šamponom. Imajte na umu da Olaplex br. 3 nije "ostavljajući" regenerator. Olaplex br. 3 je tretman za usavršavanje kose, te ga uvijek treba temeljito isprati.
Općenito, preporučujemo korištenje Olaplexa br. 3 na tjednoj osnovi za nastavak jačanja veza i popravak bilo kakve štete s kojom se svakodnevno susrećemo. Ako imate ozbiljnija oštećenja, možete koristiti Olaplex br. 3 dva do tri puta tjedno. Uvijek imajte na umu da, iako vam predlažemo najmanje 10 minuta, što duže ostane Olaplex br. 3 u kosi, to će više djelovati.
KOLIČINA 100 ml