TVOJA LJEKARNA - NAJVEĆI TJEDNI POPUSTI

ORGANIC4US ANTI-AGE KREMA ZA LICE 50 ML

ORGANIC4US ANTI-AGE KREMA ZA LICE 50 ML


Proizvođač: ORGANIC 4 US

156,00 kn     -15 %    132,60 kn

Količina:
OPIS PROIZVODA
Anti-age krema za lice pripravljenja je po farmaceutskoj recepturi uz dodatak Matrixyl 3000, morskog kolagena, vitamina E, ulja jojobe, karite maslaca, organskog ekstrakta krastavca i mrkve, prožeta mješavinom eteričnih ulja naranče, lavande, geranija i tamjana. Pravi je užitak za Vašu kožu s kojom neugodna zategnutost nestaje, koža je hidratizirana i mekana, a bore vidljivo izglađene.

S godinama koža gubi vlažnost, a hijaluronska kiselina povećava postotak vlage u koži i istodobno ojačava njezine zaštitne barijere.
Dosadašnja su istraživanja pokazala da hijaluronska kiselina poboljšava hidrataciju kože, stimulira proizvodnju kolagena u koži, djeluje kao antioksidans i štiti od štetnog djelovanja slobodnih radikala, održava elastičnost kože, podmazuje i djeluje kao potpora zglobovima i živčanim tkivima.

Matrixyl 3000 - peptid koji pomaže našim stanicama da komuniciraju. Peptid je protein koji se prirodno nalazi u našoj koži ali starenjem ti peptidi gube svoju moć.
Matrixyl 3000 ulazi u ovu ulogu, oponašajući prirodne peptide tijela kako bi signalizirao da koža treba više kolagena i elastina. Na taj način stimulira kožu da ponovno proizvodi ove dvije komponente.

Vitamin E je poznat kao najsnažniji antioksidans, izrazito učinkovit u borbi protiv slobodnih radikala, upravo onih koji ubrzavaju proces starenja.

Intezivni anti-age tretman.
Velika koncentacija anti-age sastojaka.
Hidratizira, regenerira i zaglađuje bore.

Sastojci:
Maxytrol 3000 - klinički dokazano potiče stvaranje kolagena
Morski kolagen - hidratizira i stvara zaštitni sloj
Vitamin E - snažan antioksidans
Karite maslac & ulje jojobe
Organski ekstrakt krastavca i mrkve
Eterična ulja - naranča, lavanda, geranij i tamjan

Tipovi kože: mješovita, normalna i dehidrirana

NAČIN PRIMJENE
Upotrebljavati dnevno za hidrataciju. Za najbolje rezultate nanijeti direktno na područje lica i vrata u toku jutra, na prethodno očišćenu kožu i navečer prije spavanja. Dopustiti da se u potpunosti upije prije nanošenja šminke.

KOLIČINA 50 ml