TVOJA LJEKARNA - NAJVEĆI TJEDNI POPUSTI

ORGANIC4US ANTI-AGE KREMA ZA OČI I LICE + SERUM + AHA TONIK

ORGANIC4US ANTI-AGE KREMA ZA OČI I LICE + SERUM + AHA TONIK


Proizvođač: ORGANIC 4 US

698,00 kn     -30 %    488,60 kn

Količina:
OPIS PROIZVODA
Anti-age krema za lice pripravljenja je po farmaceutskoj recepturi uz dodatak Matrixyl 3000, morskog kolagena, vitamina E, ulja jojobe, karite maslaca, organskog ekstrakta krastavca i mrkve, prožeta mješavinom eteričnih ulja naranče, lavande, geranija i tamjana. Pravi je užitak za Vašu kožu s kojom neugodna zategnutost nestaje, koža je hidratizirana i mekana, a bore vidljivo izglađene.

S godinama koža gubi vlažnost, a hijaluronska kiselina povećava postotak vlage u koži i istodobno ojačava njezine zaštitne barijere.
Dosadašnja su istraživanja pokazala da hijaluronska kiselina poboljšava hidrataciju kože, stimulira proizvodnju kolagena u koži, djeluje kao antioksidans i štiti od štetnog djelovanja slobodnih radikala, održava elastičnost kože, podmazuje i djeluje kao potpora zglobovima i živčanim tkivima.

Matrixyl 3000 - peptid koji pomaže našim stanicama da komuniciraju. Peptid je protein koji se prirodno nalazi u našoj koži ali starenjem ti peptidi gube svoju moć.
Matrixyl 3000 ulazi u ovu ulogu, oponašajući prirodne peptide tijela kako bi signalizirao da koža treba više kolagena i elastina. Na taj način stimulira kožu da ponovno proizvodi ove dvije komponente.

Vitamin E je poznat kao najsnažniji antioksidans, izrazito učinkovit u borbi protiv slobodnih radikala, upravo onih koji ubrzavaju proces starenja.

Intezivni anti-age tretman.
Velika koncentacija anti-age sastojaka.
Hidratizira, regenerira i zaglađuje bore.

Sastojci:
Maxytrol 3000 - klinički dokazano potiče stvaranje kolagena
Morski kolagen - hidratizira i stvara zaštitni sloj
Vitamin E - snažan antioksidans
Karite maslac & ulje jojobe
Organski ekstrakt krastavca i mrkve
Eterična ulja - naranča, lavanda, geranij i tamjan

Anti-age krema za bore oko očiju s ekstraktom matičnih stanica alpske ruže (Stem cells), hijaluronskom kiselinom, koenzimom Q10, organskom aloa verom, organskim krastavcem, uljem jojobe i vitaminom E koristi najsuvremeniju Anti-age tehnologiju PhytoCellTec™ za koju je klinički dokazano da smanjuje bore oko očiju za 54% uz redovnu primjenu. Najsuvremenija Anti-age tehnologiju PhytoCellTec™ za koju je klinički dokazano da smanjuje bore oko očiju za 54% uz redovnu primjenu. Alpska ruža, živi na 3000 m u Švicarskim alpama, otporna na najekstremnije uvjete (hladnoću, UV zračenje, suhoću..), posebno njeni zeleni listovi koji sjajno zeleni i kad se snijeg otopi, prvenstveno zahvaljujući proteinu dehydrin-u.
PhytoCellTec™ - tehnologija Mibelle Biochemistry - spoj dehydrina i matičnih stanica alpske ruže.
Svakodnevna primjena kreme s biljnih matičnim stanicama očuvat će aktivnost epidermalnih matičnih stanica, dubinski nahraniti kožu, smanjiti bore, podignuti tonus kože te joj vratiti mladenački izgled.

Sastojci:
Ekstrakt matičnih stanica alpske ruže
Koenzim Q10
Vitamin E
Hijaluronska kiselina
Organska aloa vera
Organski krastavac
Ulje jojobe

Serum s vitaminom C pravi je eliksir protiv bora. Njegova jedinstvena formula sa sinergijskim djelovanjem hijaluronske kiseline, 10% vitamina C, vitamina E, organske aloe vere i hidrolatom hamamelisa, sve prožeto s eteričnim uljem naranče, daje savršen spoj anti-age i prirodnih sastojaka za izvanredan učinak hidratizacije, regeneracije i usporavanja procesa starenja. Vidljivo smanjuje bore i sitne linije te pruža osjećaj glatke i meke kože.
Za zdravlje kože C vitamin je od iznimne važnosti jer kao antioksidans ima važnu ulogu u sintezi kolagena. Mnogobrojna istraživanja su pokazala da vitamin C može znatno ublažiti i smanjiti fotooštećenja kože nastala djelovanjem UV zraka, a antioksidativno djelovanje pomaže u očuvanju od slobodnih radikala nastalih djelovanjem UV zraka. Lokalno nanošenje preparata s vitaminom C pogotovo ako sadrže i vitamin E vrlo su učinkovita u sprečavanju fotooštećenja kože.
Istraživanja pokazala da hijaluronska kiselina poboljšava hidrataciju kože, stimulira proizvodnju kolagena u koži, djeluje kao antioksidans i štiti od štetnog djelovanja slobodnih radikala, održava elastičnost kože, podmazuje i djeluje kao potpora zglobovima i živčanim tkivima.
Eliksir protiv bora.
Intezivni anti-aging tretman s hijaluronskom kiselinom i vitaminom C.
Hidratizira, regenerira i zaglađuje bore.

Sastojci:
Hijaluronska kiselina - učvršćuje vezivno tkivo i zadržava vodu
Vitamin C (10%) - neutralizira djelovanje slobodnih radikala
Vitamin E - regenerira kožu
Organska aloa vera - potiče obnavljanje stanica
Hidrolat hamamelisa - potiče regeneraciju kože
Ulje slatke naranče – potiče proizvodnju kolagena

AHA tonik na bazi 7% glikolne kiseline namijenjen za eksfolijaciju kože. Ovaj tonik učinkovito odstranjuje odumrle stanice s površine kože i time omogućuje ujednačavanje tena, a redovitom primjenom pomaže koži u prirodnom procesu obnove.
Prednosti kemijskih eksfolijanata u odnosu na klasične abrazivne eksfolijante poznati su dulji niz godina u kozmetičkoj industriji. Dobar eksfolijant uklanja barijeru između nakupljenih mrtvih stanica na gornjem sloju kože i novih, svježih stanica koje su ispod njih. Upravo taj proces otvara put svim kremama i serumima omogućujući im da prodru dublje u kožu, tj. da uopće dođu do prave površine kože.
Osim glikolne kiseline tonik je obogaćen i organskim hidrolatom ruže, organskom aloa verom i organskim hamamelisom te ima dvojni učinak, blagu i ravnomjernu eksfolijaciju uz umirenje kože hidrirajućim hidrolatima.
Primjena Tonika preporučuje se svim tipovima kože, osim najosjetljivijim.

Sastojci:
Glikona kiselina
Organski hidrolat ruže
Organski hidrolat hamamelisa
Organska Aloe Vera gel
Aminokiseline
Ekstrakt Ginsenga

NAČIN PRIMJENE
Staviti 4-5 kapi tonika na ruku i zatim natapkati na kožu. Nakon aplikacije ostaviti 1 min da se upije i zatim nastaviti s dodatnom njegom.
Izbjegavati područje oko očiju. Nanijeti 3-5 kapi seruma na očišćeno lice, vrat i ostala ciljana područja. Nakon što se serum upije staviti anti-age kremu za lice i kremu oko očiju. Upotrebljavati u jutro i navečer prije spavanja. Dopustiti da se krema u potpunosti upije prije nanošenja šminke.

KOLIČINA Anti-age krema 50 ml + Anti-age krema za oči 15 ml + Serum s vit. C 30 ml + AHA 7% glikolni tonik 100 ml