TVOJA LJEKARNA - NAJVEĆI TJEDNI POPUSTI

ORGANIC4US ANTI-AGE KREMA 50 ML + SERUM S VIT. C 30 ML

ORGANIC4US ANTI-AGE KREMA 50 ML + SERUM S VIT. C 30 ML


Proizvođač: ORGANIC 4 US

342,00 kn     -20 %    273,60 kn

Količina:
OPIS PROIZVODA
Anti-age krema za lice pripravljenja je po farmaceutskoj recepturi uz dodatak Matrixyl 3000, morskog kolagena, vitamina E, ulja jojobe, karite maslaca, organskog ekstrakta krastavca i mrkve, prožeta mješavinom eteričnih ulja naranče, lavande, geranija i tamjana. Pravi je užitak za Vašu kožu s kojom neugodna zategnutost nestaje, koža je hidratizirana i mekana, a bore vidljivo izglađene.

S godinama koža gubi vlažnost, a hijaluronska kiselina povećava postotak vlage u koži i istodobno ojačava njezine zaštitne barijere.
Dosadašnja su istraživanja pokazala da hijaluronska kiselina poboljšava hidrataciju kože, stimulira proizvodnju kolagena u koži, djeluje kao antioksidans i štiti od štetnog djelovanja slobodnih radikala, održava elastičnost kože, podmazuje i djeluje kao potpora zglobovima i živčanim tkivima.

Matrixyl 3000 - peptid koji pomaže našim stanicama da komuniciraju. Peptid je protein koji se prirodno nalazi u našoj koži ali starenjem ti peptidi gube svoju moć. Matrixyl 3000 ulazi u ovu ulogu, oponašajući prirodne peptide tijela kako bi signalizirao da koža treba više kolagena i elastina. Na taj način stimulira kožu da ponovno proizvodi ove dvije komponente.

Vitamin E je poznat kao najsnažniji antioksidans, izrazito učinkovit u borbi protiv slobodnih radikala, upravo onih koji ubrzavaju proces starenja.

Intezivni anti-age tretman.
Velika koncentacija anti-age sastojaka.
Hidratizira, regenerira i zaglađuje bore.

Sastojci:
Maxytrol 3000 - klinički dokazano potiče stvaranje kolagena
Morski kolagen - hidratizira i stvara zaštitni sloj
Vitamin E - snažan antioksidans
Karite maslac & ulje jojobe
Organski ekstrakt krastavca i mrkve
Eterična ulja - naranča, lavanda, geranij i tamjan

Serum s vitaminom C pravi je eliksir protiv bora. Njegova jedinstvena formula sa sinergijskim djelovanjem hijaluronske kiseline, 10% vitamina C, vitamina E, organske aloe vere i hidrolatom hamamelisa, sve prožeto s eteričnim uljem naranče, daje savršen spoj anti-age i prirodnih sastojaka za izvanredan učinak hidratizacije, regeneracije i usporavanja procesa starenja. Vidljivo smanjuje bore i sitne linije te pruža osjećaj glatke i meke kože.
Za zdravlje kože C vitamin je od iznimne važnosti jer kao antioksidans ima važnu ulogu u sintezi kolagena. Mnogobrojna istraživanja su pokazala da vitamin C može znatno ublažiti i smanjiti fotooštećenja kože nastala djelovanjem UV zraka, a antioksidativno djelovanje pomaže u očuvanju od slobodnih radikala nastalih djelovanjem UV zraka. Lokalno nanošenje preparata s vitaminom C pogotovo ako sadrže i vitamin E vrlo su učinkovita u sprečavanju fotooštećenja kože.
Istraživanja pokazala da hijaluronska kiselina poboljšava hidrataciju kože, stimulira proizvodnju kolagena u koži, djeluje kao antioksidans i štiti od štetnog djelovanja slobodnih radikala, održava elastičnost kože, podmazuje i djeluje kao potpora zglobovima i živčanim tkivima.
Eliksir protiv bora.
Intezivni anti-aging tretman s hijaluronskom kiselinom i vitaminom C.
Hidratizira, regenerira i zaglađuje bore.

Sastojci:
Hijaluronska kiselina - učvršćuje vezivno tkivo i zadržava vodu
Vitamin C (10%) - neutralizira djelovanje slobodnih radikala
Vitamin E - regenerira kožu
Organska aloa vera - potiče obnavljanje stanica
Hidrolat hamamelisa - potiče regeneraciju kože
Ulje slatke naranče – potiče proizvodnju kolagena

Tipovi kože: mješovita, normalna i dehidrirana

NAČIN PRIMJENE
Nanijeti 3-5 kapi seruma na očišćeno lice, vrat i ostala ciljana područja. Nakon što se serum upije staviti anti-age kremu. Upotrebljavati u jutro i navečer prije spavanja. Dopustiti da se krema u potpunosti upije prije nanošenja šminke.

KOLIČINA Anti-age krema 50 ml + Serum s vit. C 30 ml