TVOJA LJEKARNA - NAJVEĆI TJEDNI POPUSTI

Plaćanje na rate

PBZ Card (2-6 rata):

Maestro, Visa Premium i Visa Inspire

Erste Card Club (2-6 rata):

Diners
Maestro i Visa (min. iznos 200kn)

PARASOFTIN ČARAPE ZA PILING KOŽE

PARASOFTIN ČARAPE ZA PILING KOŽE


Proizvođač:

57,05 kn

. Količina:
OPIS PROIZVODA
AHA/BHA kiseline stimuliraju regeneraciju kože i proces obnavljanja. Složeni ekstrakti (ekstrakt meda i biljaka kaktusa, kruške, marakuje, limuna, grožđa i ananasa), ureja i alantoin hidriraju suhu kožu i održavaju rekonstrukciju i regeneraciju kože te zaglađuju i omekšavaju kožu.

Nakon primjene ljuštenje kože stopala može početi otprilike između 4. i 7. dana. Pažljivo uklonite oljušteni sloj kože, nemojte ga kidati! Potpuna regeneracija se obično događa nakon 7 do 12 dana.

NAČIN PRIMJENE
Prije upotrebe uklonite lak za nokte i nakit s gležnjeva i stopala. Pažljivo prerežite pakovanje i ravnomjerno rasporedite tekućinu u čarapama. Kako bi vam bilo udobnije, stavite tanke pamučne čarape preko čarapa za piling. Ostavite čarape na stopalima 60-90 minuta. Nježno isperite stopala vodom i sapunom.

UPOZORENJE
Proizvod je napravljen isključivo za upotrebu na stopalima. Ne smije se koristiti na drugim djelovima tijela. Izbjegavajte primjenu na iritiranoj, osjetljivoj ili ozlijeđenoj koži. Nemojte koristiti u slučaju preosjetljivosti na bilo koji od sastojaka proizvoda. Pacijenti s dijabetesom, gljivicama na stoaplima ili ekcemom ne smiju koristiti proizvod. Prije uporabe, primjenite malu količinu proizvoda na kožu kako biste isključili mogućnost alergijskih reakcija. U slučaju iritacija kao što je peckanje, svrbež ili crvenilo na mjestu primjene, prekinite s uporabom proizvoda.

Upotrijebiti odmah nakon otvaranja pakovanja. Bacite nakon upotrebe. Proizvod je namijenjen samo za jednokratnu uporabu. Upotrebljavajte proizvod prema potrebi, ali ne češće nakon 30 dana nakon svake primjene. Proizvod čuvajte u originalnom pakovanju pri sobnoj temperaturi, dalje od svjetlosti i topline. Držite podalje od male djece. Izbjegavajte kontakt proizvoda s očima i sluznicom. U slučaju kontakta s očima ili sluznicom, odmah isperite s velikom količinom vode.

VELIČINA 2x20 ml