TVOJA LJEKARNA - NAJVEĆI TJEDNI POPUSTI

PARUSAN ŠAMPON ZA ŽENE 200 ML

PARUSAN ŠAMPON ZA ŽENE 200 ML


Proizvođač:

115,00 kn

Količina:
OPIS PROIZVODA
Šampon protiv ispadanja kose za žene. Specifičnosti opadanja kose kod ŽENA:
Za razliku od muškaraca koji kosu gube lokalizirano (zalisci, teme), žene uglavnom pate od difuznog prorijeđenja kose.
Dlake postaju tanje a broj dlaka koje zauvijek opadnu je sve veći i veći.
Djelovanje hormona u trudnoći, Višak androgenih hormona (kod policističnih jajnika i poremećaja rada štitnjače), menopauza, trudnoća, lijekovi za visoki krvni tlak Kao posljedica uzimanja određenih skupina lijekova (antidepresivi, beta-blokatori, kontracepcijske pilule).
SASTOJCI PARUSAN šampona:
BIOTIN (biotin ili B7) - pospješuje stvaranje keratina, rožnatog materijala koji je sastavni dio kose i noktiju, L-ARGININ - aminokiselina koja povoljno utječe na aktivaciju mikrocirkulacije i pospješuje unos hranjivih tvari u folikul dlake i tako ga učvršćuje, Vitamin E - antioksidans koji štiti vlasište od efekta UV zračenja, poboljšava cirkulaciju i daje kosi sjaj, PEG -40 hidrogeniziovano ricinusoovo ulje- pospješuje cirkulaciju u folikulama dlaka i ubrzava rast kose PANTENOL- u organizmu se transformira u koenzim A koji štiti vlasište i osigurava joj optimalnu vlažnost i obnavlja prirodni ph.
Pored gore navedenih sastojaka, sadrži poseban prilagodjeni ekstrakt koji zaustavlja opadanje kose i znatno usporava opadanje kose. To je dokazano u studiji o ispadanju kose.

NAČIN PRIMJENE
2 do 3 minute ostaviti na tjemenu i isprati temeljito-za svakodnevnu uporabu.

KOLIČINA 200 ml