Tvoja Ljekarna - Najjeftinija i najveća internet ljekarna u Hrvatskoj.

Podrška, pon-pet 7.00-15.30 023 220 000

Pravila privatnosti

Plaćanje na našim web stranicama je sigurno i pouzdano!
Koristimo Wspay™ ( http://www.wspay.info) sustav naplate koji ima najviše standarde zaštite i privatnosti podataka.


Visok stupanj zaštite i trgovaca i kupca

3D Secure zaštita za sve trgovce i kupce
WSpay™ sustav koristi najviše standarde zaštite i privatnosti podataka.
Svi trgovci koji koriste WSpay™ su uključeni u 3D secure zaštitu, čime se jamči korisnicima shopa da je kupnja sigurna.
Brojevi kreditnih kartica kupaca se ne čuvaju na sustavu a sami upis se štiti SSL enkripcijom podataka.

Certifikacija po PCI DSS standardima.
WSpay™ sustav radi kontinuirano na povećanju sigurnosti i potvrđivanju toga, što potvrđuje certifikat o usklađenosti s PCI DSS standardima.
PCI Data Security Standard (PCI DSS) je norma koja definira sigurnosne mjere za obradu, spremanje i prenošenja (komunikaciju) kartičnih podataka.


Provjera i terećenje kartica sa predautorizacijom

Predautorizacija sa naknadnom naplatom!
Namijenjena je za shopove kod kojih može doći do kašnjenja ili postoji mogućnost da neke robe nema trenutno na skladištu. Kupnja kod ovog sustava ide na sljedeći način:

1. kupac upisuje broj kartice
2. shop komunicira sa WSpay™sustavom
3. WSpay™ provjerava valjanost kartice, ali ne tereti karticu
4. prije same isporuke radi se naplata-terećenje kartice

Plaćanja

U ovom trenutku putem WSpay™ usluge moguće je vršiti plaćanje sljedećim KREDITNIM i DEBITNIM karticama:
American Express - jednokratno i na rate
MasterCard® - jednokratno i na rate (rate samo za MasterCard® Zagrebačke banke)
Visa - jednokratno i na rate (rate samo za Visa Zagrebačke banke)
Diners Club International - jednokratno i na rate
Discover - jednokratno (samo uz ugovoren prihvat Diners Club International kartica)
DinaCard - jednokratno (samo uz ugovoren prihvat Diners Club International kartica)
Maestro®


Uvjeti pojedinih banaka za ugovaranje online kartičnog plaćanja

PBZ Card d.o.o.
Ugovaranje prihvata jednokratnog i obročnog plaćanja za online prodajna mjesta putem American Express kartica moguće je jedino preko PBZ Card-a

Zagrebačka banka d.d.
Plaćanje je moguće MasterCard®, Visa i Maestro® karticama Zagrebačke banke. Obročno plaćanje moguće je preko Visa debit individualne kartice Zagrebačke banke na 2 - 12 rata. Minimalni iznos za obročno plaćanje je 10 €, a maksimalni 8.000,00 €.

Erste Card Club d.o.o.
Za ugovaranje prihvata i obročnog plaćanja putem Diners Club International kartica te jednokratnog plaćanja putem Diners Club International, Discover, DinaCard, MasterCard®, Visa i Maestro® kartica nije potrebno imati otvoren račun kod Erste&Steiermärkische Bank d.d., već je moguće ugovaranje klijentima bilo koje druge banke u Hrvatskoj.
Prilikom ugovaranja prihvata Diners Club International kartica automatski se ugovara mogućnost prihvata i plaćanja Discover i DinaCard karticama.IZJAVA O PRIVATNOSTI I ZAŠTITI OSOBNIH PODATAKA

Ljekarna Kaštel Farm se u skladu s Uredbom (EU) br. 2016/679 obvezuje pružati zaštitu osobnih podataka potrošača (kupaca) na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima koji su potrebni za ispunjenje naših obveza, informira potrošače (kupce) o načinu korištenja prikupljenih podataka, te redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima Ljekarne Kaštel Farm kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Ljekarne Kaštel Farm, kao i poslovni partneri, odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Ljekarna Kaštel Farm se obvezuje primjenjivati maksimalne mjere sigurnosti u svrhu zaštite interesa kupaca i sprječavanja eventualnih zlouporaba informacija.

Stranica www.tvojaljekarna.com služi kao elektroničko prodajno mjesto Ljekarne Kaštel Farm. Prilikom registracije fizičke osobe na stranici www.tvojaljekarna.com od Vas tražimo određene osobne podatke kao što su: ime i prezime, email adresa, adresa stanovanja, telefonski broj, spol i sl. u svrhu pružanja usluge prodaje, te dostave na definiranu adresu.

Označavanjem polja "Primanje obavijesti", korisnik naše web stranice može izabrati želi li primati obavijesti o popustima, akcijama te posebnim ponudama koje ostvarujete kao član programa vjernosti putem newslettera i/ili sms poruka i/ili aplikacija Viber ili Whatsapp i/ili pisma.

Pristup i izmjena podataka
Korisnik u svakom trenutku ima mogućnost pristupa svojim podacima pohranjenim na web stranici www.tvojaljekarna.com, gdje ih može revidirati, mijenjati i brisati. Slanjem upita na email adresu: info@tvojaljekarna.com korisnik može u svakom trenutku dobiti informaciju o tome koje podatke o njemu sustav ima pohranjene. Povratnu informaciju na vaš upit bit ćemo u mogućnosti dati samo ukoliko je upit poslan s aktivnog emaila koji je zabilježen u našem poslovnom softwareu s točnim podacima unutar emaila (ime i prezime, broj telefona korisnika koji traži informaciju) kako bi vas zaštitili od mogućnosti izlaganja vaših osobnih podataka nekoj trećoj osobi.

Pravo na zaborav osobnih podataka korisnika
Korisnik ima pravo u bilo kojem trenutku zatražiti brisanje osobnih podataka. To može učiniti slanjem zahtjeva na email adresu: info@tvojaljekarna.com i podaci će biti obrisani u najkraćem mogućem roku, osim u slučaju da postoji zakonska obveza čuvanja navedenih podataka, legitimni interes te osnova za ostvarenje vaših zakonskih prava. Rok za brisanje podataka je do mjesec dana od zadnje narudžbe korisnika kako bismo bili u mogućnosti pravovremeno djelovati ukoliko dođe do povrata isporučene robe. Povratnu informaciju na vaš upit bit ćemo u mogućnosti dati samo ukoliko je upit poslan s aktivnog emaila koji je zabilježen u našem poslovnom softwareu s točnim podacima unutar emaila (ime i prezime, broj telefona korisnika koji traži informaciju) kako bi vas zaštitili od mogućnosti izlaganja vaših osobnih podataka nekoj trećoj osobi.

Pravo na prigovor
Ukoliko unatoč svim poduzetim mjerama za zaštitu osobnih podataka smatrate da imate osnove za prigovor, budite slobodni nam se obratiti na email adresu: info@tvojaljekarna.com.

Sigurnosne mjere zaštite osobnih podataka
Prikupljeni podaci su u elektroničnom obliku zaštićeni SSL certifikatom koji kriptira podatke i tako osigurava da se komunikacija između računala korisnika i Tvojaljekarna.com odvija sigurnim protokolom bez mogućnosti uvida u podatke od trećih strana. Zaštitu podataka shvaćamo vrlo ozbiljno i poduzimamo sve napredne tehnologije kako bi vaši podaci ostali zaštićeni. Provodimo sve razumne mjere za zaštitu podataka, no ne možemo jamčiti zaštitu informacija prenesenih na ili s interneta, pa stoga nismo odgovorni za informacije koje na takav način primi treća strana.

Našim korisnicima preporučamo da pri izradi lozinke za korisnički račun kombiniraju velika, mala slova i broj kako bi sama lozinka bila što teža za "probijanje". Tvojaljekarna.com ni u jednom trenutku ne raspolaže, ne prikuplja niti obrađuje osobne podatke unesene u svrhu procesiranja i naplate kartica već koristimo Wspay™ ( http://www.wspay.info) sustav naplate koji ima najviše standarde zaštite i privatnosti podataka.

Izjavu o privatnosti ZU Ljekarna Kaštel Farm može izmijeniti u bilo kojem trenutku objavljivanjem izmijenjenog teksta o privatnosti na stranicama www.tvojaljekarna.com. Ovim putem pozivamo korisnike da povremeno pregledaju ovu izjavu na kojoj će biti posebno označene sve promjene koje nisu postojale u prijašnjoj verziji. Ukoliko se korisnik ne slaže s ovom izjavom o privatnosti upućujemo korisnika da napusti, ne pristupa i ne koristi stranicu www.tvojaljekarna.com. Izmjena izjave o privatnosti stupa na snagu odmah nakon objave na internetskoj stranici www.tvojaljekarna.com. Nastavak upotrebe naše web stranice od strane korisnika nakon stupanja na snagu izmjena podrazumijeva da korisnik potvrđuje i prihvaća izmijenjenu izjavu o privatnosti.

Svi djelatnici Ljekarne Kaštel Farm i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.