Tel.narudžbe: 7-20h, 7 dana u tjednu
023 220 000

Plaćanje na rate

PBZ Card (2-6 rata):

Maestro, Visa Premium i Visa Inspire

Erste Card Club (2-6 rata):

Diners
Maestro i Visa (min. iznos 200kn)

PROBALANS PHARMAS 20 KAPS. (1+1 GRATIS) 11/21

PROBALANS PHARMAS 20 KAPS. (1+1 GRATIS) 11/21


Proizvođač: PHARMAS

69,19 kn     -15 %    58,81 kn

. Količina:
OPIS PROIZVODA
Inovativni dodatak prehrani s visokom koncentracijom triju dobro poznatih vrsta dobrih bakterija i dodatnom, jedinstvenom kombinacijom sastojaka za još učinkovitije djelovanje. Namijenjen je prirodnom uravnoteženju probave i metabolizma.

Osim dobrih bakterija mliječne kiseline sadržava pomno odabrane dodatne sastojke, apigenin i ekstrakt lista paprene metvice, vitamin B6, koji pospješuje metaboličke procese i razgradnju hranjivih tvari te cink, mineral koji potpomaže mnogobrojne metaboličke reakcije, a posebno pridonosi održavanju ravnoteže kiselina i lužina u tijelu.

„Dobre“ bakterije mliječne kiseline uobičajeno se nalaze u probavnom traktu te čine crijevnu mikrofloru. Ravnoteža crijevne mikroflore iznimno je važna kako za probavu i održavanje funkcije crijevne sluznice tako i za optimalno funkcioniranje imunološkog sustava. Crijevna flora može biti narušena brojnim vanjskim čimbenicima kao što su stres, nezdrava prehrana, uzimanje antibiotika, virusnim i bakterijskim infekcijama, prekomjernom konzumacijom alkohola te mnogim drugim.
Istovremeno djelovanje dobrih bakterija mliječne kiseline, cinka, vitamina B6, apigenina i ekstrakta paprene metvice tvori inovativnu formulu koja sinergijski djeluje na probavu i metabolizam.

DOZIRANJE I NAČIN PRIMJENE
Odrasli i djeca starija od 12 godina: 2 kapsule dnevno popiti s pola čaše tekućine, neovisno o obroku.
Djeca od 6 do 12 godina:1 kapsula dnevno popiti s pola čaše tekućine, neovisno o obroku.
Za vrijeme liječenja antibioticima, proizvod uzeti najmanje tri sata nakon uzimanja antibiotika.
Za postizanje zadovoljavajućeg učinka, PROBalans kapsule treba uzimati najmanje 10 dana.

KOLIČINA 1 x 20 kapsula