Tvoja Ljekarna - Najjeftinija i najveća internet ljekarna u Hrvatskoj.

Podrška, pon-pet 8-16h, sub 8-14h: 023 220 000

Plaćanje na rate

PBZ Card (2-6 rata):

Maestro, Visa Premium i Visa Inspire

Erste Card Club (2-6 rata):

Diners
Maestro i Visa (min. iznos 200kn)

Zaba (2-12 rata):

Visa debit (min. iznos 100kn)

Esi regulator probave 30 tbl.

Esi regulator probave 30 tbl.


Proizvođač: ESI

67,93 kn / 9,02 €     -20 %    54,34 kn / 7,21 €

KOLIČINA:

OPIS PROIZVODA
ESI Regulator probave kapsule djeluju blago laksativno jer psilijum bubri i veže na sebe vodu, na taj način se volumen crijevnog sadržaja povećava i omekšava, a crijeva se zahvaljujući tome pokreću i potiču redovito pražnjenje. Biljni ekstrakti u kapsulama djeluju na poticanje probavnih funkcija, umanjuju stvaranje plinova u crijevima i djeluju relaksirajuće. Svakodnevno pražnjenje crijeva je ugodno, bez neželjenih grčeva ili iznenadnog laksativnog djelovanja.
Indijski trputac - Sjemene ljuskice indijskog trputca ili psilijum sadrže veliku količinu vlakana. Glavni sastojak im je polisaharid s dobrim higroskopnim svojstvima koji u crijevima formira viskozni gel. Psilijum stimulira peristaltiku, ubrzava intestinalni tranzit i povećava volumen fecesa, djelujući kao volumni ili hidrofilni laksativ. Koristi se kod konstipacije, a djeluje unutar 1 do 3 dana, bez rizika od navikavanja i usporavanja rada crijeva.
Obični komorač - Suhi plod odnosno sjemenka običnog komorača bogata je eteričnim uljem koje djeluje spazmolitički i potiče peristaltiku crijeva. U obliku čaja koristi se od najranije dječje dobi za ublažavanje dojenačkih kolika. Komorač pomaže u slučaju dispeptičkih smetnji, koje uključuju brzi osjećaj sitosti nakon jela, flatulenciju i bol u abdominalnom području.
Paprena Metvica - List paprene metvice bogat je mentolom, sastojkom koji djeluje spazmolitički, ublažava simptome dispepsije i želučani refluks. Umanjuje upalu sluznice, mučninu i posljedice pojačanog lučenja želučane kiseline. Ulje paprene metvice relaksira probavne mišiće i smanjuje simptome iritabilnog i spastičnog kolona.
Maslačak - Korijen maslačka pomaže u radu jetre i žuči, potiče probavu, regulira razinu glukoze u krvi te potiče izlučivanje tekućine. Sadrži vlakna inulina, prebiotika koji pozitivno djeluje na održavanje balansa crijevne mikrobiote. Koristi se kao blagi laksativ. Djelovanje maslačka potvrđeno je kod hemoroidalne upale i kolitisa.
Matičnjak - List matičnjaka bogat je triterpenskim i fenilkarboksilnim kiselinama, osobito hidroksicinaminskom kiselinom. Znanstvene studije potvrđuju povoljan učinak kod kroničnog kolitisa, dispepsije i flatulencije. Matičnjak djeluje relaksirajuće na crijevnu sluznicu, smiruje grčeve, olakšava probavu i potiče probavne funkcije.
Artičoka - List artičoke bogat je gorkim tvarima, cinarinom i flavonoidima, a tradicionalno se koristi za detoksikaciju, poticanje protoka žuči i bolju funkciju jetre. Artičoka pomaže kod žgaravice, osjećaja kruljenja u crijevima, nadutosti i bolova u trbuhu. Potvrđeno je da olakšava probavu masti, umiruje kolike i štiti crijevnu sluznicu.
Sastojci i količine u dnevnoj dozi (2 kapsule):
- sjemene ljuskice indijskog trputca (Plantago ovata Forsk)
u prahu, čistoće 98%, standardizirane na
90% vlakana = 400 mg (od toga vlakna 360 mg);
- suhi ekstrakt ploda običnog komorača (Foeniculum vulgare) stand. na
0,5% eteričnog ulja = 100 mg (od toga eterično ulje 0,5 mg);
- suhi ekstrakt lista paprene metvice (Mentha x piperita)
u omjeru droga/ekstrakt 4:1 = 100 mg;
- suhi ekstrakt korijena maslačka (Taraxacum officinale) stand. na 2% inulina = 100 mg (od toga inulin 2 mg);
- suhi ekstrakt lista matičnjaka (Melissa officinalis) stand. na
7% hidroksicinaminske kiseline = 60 mg
(od toga hidroksicinaminska kiselina 4,2 mg);
- suhi ekstrakt lista artičoke (Cynara scolymus) stand. na
2,5% klorogenske kiseline = 60 mg (od toga klorogenska kis. 1,5 mg)

NAČIN PRIMJENE
Uzimati 2 kapsule na dan, najbolje nakon večernjeg obroka. Popiti uz čašu obične vode. Prema individualnim potrebama količina se može udvostručiti. Tijekom dana dobro je popiti najmanje 1,5 L vode.

KOLIČINA 30 kapsula

-20% Apipharma laxomax 100 ml
Zatvor, opstipacija
Apipharma laxomax 100 ml

-20% Esi regulator probave 30 tbl.
Zatvor, opstipacija
Esi regulator probave 30 tbl.

-20% SALVIT Laxavit 104 g
Zatvor, opstipacija
SALVIT Laxavit 104 g

-10% Hc kivilaks za probavu 200 ml
Zatvor, opstipacija
Hc kivilaks za probavu 200 ml