TVOJA LJEKARNA - NAJVEĆI TJEDNI POPUSTI

SCHOLL SILIKONSKI ULOŠCI SPORT ŽENSKI

SCHOLL SILIKONSKI ULOŠCI SPORT ŽENSKI


Proizvođač: SCHOLL

124,82 kn

Količina:
OPIS PROIZVODA
Scholl Gel Activ Sport ulošci za obuću za žene - Zašto koristiti Scholl GELACTIV™ Sport? Izrađeni su na način da učinkovito apsorbiraju udarce te pomažu smanjiti pritisak na stopala koji je posljedica trčanja ili bavljenja sportom. Sa čvrstom potporom i jastučićima za svod stopala, napravljeni su tako da pristaju u sportsku obuću.
GELACTIV™ Sport: • GelActiv™ tehnologija. • Čvrsta potpora svodu stopala za aktivna stopala. • Ublažavanje mikro šokova u petama, koljenima i gležnjevima. • Za udobnost tijekom cijelog dana. GelActiv™ tehnologija: GelActiv™ tehnologija jamči superiornu apsorpciju udaraca** i ublažavajući učinak zahvaljujući integriranom, ergonomski dizajniranom gel ulošku. ** U usporedbi sa stanjem stopala ukoliko se ne koriste ulošci za stopala. GelActiv™ učinkovito apsorbira mikro udarce i smanjuje opterećenje i pritisak kojem su izložena stopala tijekom hodanja, trčanja i bavljenja sportom.

NAČIN PRIMJENE
Izrežite uložak prema mjeri, ako je potrebno. Režite prateći crtu koja odgovara veličini vaše obuće ili koristite kao uzorak postojeći uložak u obući. Kako biste postigli najbolji učinak, izvadite postojeće uloške i zamijenite ih Scholl GelActiv™ ulošcima za stopala da tako da strana uloška gdje je GEL bude okrenuta prema DOLJE. Zamijenite uloške kada na njima uočite znakove istrošenosti. Ovo se preporučuje učiniti svakih šest (6) mjeseci.