TVOJA LJEKARNA - NAJVEĆI TJEDNI POPUSTI

SINOMARIN BABIES BOČ. 18X5 ML

SINOMARIN BABIES BOČ. 18X5 ML


Proizvođač: SINOMARIN

70,00 kn     -10 %    63,00 kn

Količina:
OPIS PROIZVODA
Sinomarin® Babies je 100% prirodan, klinički dokazan nazalni dekongestiv. To je hipertonična otopina morske vode (2.3% NaCl), bogata blagotvornim morskim sastojcima (mineralnim solima i elementima u tragovima). Sinomarin® Babies ublažava začepljenost nosa (nazalnu kongestiju) i povećan tlak u sinusima putem prirodnog mehanizma osmoze. Osim toga, Sinomarin® Babies pomaže navlažiti i očistiti nosne šupljine, odstranjujući nakupljenu sluz, kruste, prašinu, ostatke, nečistoće, alergene i infektivne tvari.

Morska voda korištena za Sinomarin® prikupljena je iz zaljeva Cancale, uz obalu Bretanje u Francuskoj. Područje je poznato po otvorenom moru i jakim plimnim strujama čime se dobiva morska voda garantirane kvalitete. Vodu pomno kontrolira Francuska uprava za vode, a zadovoljava i standarde Francuskog ministarstva zdravlja.

FUNKCIJA:
-za aktivno uklanjanje nakupljene sluzi i čišćenje nosne šupljine
-za sve vrste začepljenja nosa i sinusa, npr. rinitis (infektivni ili alergijski) i sinuitis;
-za prehladu i gripu
-za sprječavanje sekundarnih ORL infekcija i komplikacija, npr. otitisa
-za svakodnevnu higijenu i profilaksu
-kao pomoć kod oporavka nakon endonazalne operacije
-za hidrataciju u suhom okruženju

DOZIRANJE I NAČIN PRIMJENE
Nekoliko kapi u svaku nosnicu, dva do tri puta dnevno ili prema uputi liječnika. U slučaju guste i prekomjerne sluzi može se sigurno uštrcati veća količina proizvoda u svaku nosnicu.

Sinomarin® Babies može se primjenjivati onoliko često i onoliko dugo koliko je to potrebno, bez ograničenja. Kod primjene Sinomarin® Babies nisu zabilježene nuspojave.

UPUTE ZA UPOTREBU
obrišite bebin nos prije primjene Sinomarin® Babies
s trake strgajte jednu bočicu
zakrenite vrh kako biste otvorili bočicu
bebu postavite u polegnuti položaj, okrećući joj glavu u desnu stranu vrh bočice pažljivo umetnite u lijevu nosnicu i pritisnite kako bi otpustili željenu količinu
bebinu glavu okrenite na suprotnu stranu te ponovite primjenu u drugoj nosnici
po potrebi postupak ponovite
iklonite bočicu iz bebine nosnice, vratite bebu u uspravan položaj, ostavljajući otopinu da djeluje nekoliko sekundi, a zatim obrišite bebin nos ili upotrijebite aspirator za uklanjanje sluzi

UPOZORENJE
Samo za primjenu u nos. Svaka bočica namijenjena je samo za jednokratnu upotrebu. Ne koristiti nakon isteka roka valjanosti. Čuvati izvan dohvata djece.

KOLIČINA 18X5 ml ampula