TVOJA LJEKARNA - NAJVEĆI TJEDNI POPUSTI

Plaćanje na rate

PBZ Card (2-6 rata):

Maestro, Visa Premium i Visa Inspire

Erste Card Club (2-6 rata):

Diners
Maestro i Visa (min. iznos 200kn)

SUPRADYN Q10 ŠUMEĆE 15 TBL. (ČLANOVI)

SUPRADYN Q10 ŠUMEĆE 15 TBL.
(ČLANOVI)


Proizvođač: BAYER

70,18 kn     -15 %    59,65 kn

. Količina:
OPIS PROIZVODA
Supradyn energija Q10 pozitivno djeluje na organizam i potiče prirodnu unutarnju energiju. Uz osjećaj budnosti, pruža snažan osjećaj energije.
Sve što radite vezano je za energiju. Supradyn sadrži odličnu kombinaciju vitamina i minerala. Jedinstvenom formulacijom multivitamina i multiminerala djeluje unutar stanica i potiče njihovu prirodnu energiju. Supradyn pomaže maksimalno iskoristiti Vaše energetske rezerve.
Od jutra ćete osjećati budnost i snažnu energiju. Razni stimulansi, kao što su čokolada, kava ili energetski napitci samo privremeno povećavaju energiju, međutim, nakon njihova konzumiranja može se dogoditi da postanete razdražljivi i umorniji. Umjesto toga, sa Supradynom ćete se osjećati revitalizirani iznutra i spremni živjeti svakodnevni život u svoj njegovoj punini.

CoQ10 je čudesna tvar koja se nalazi u svim stanicama našeg organizma. Zbog toga ga znanstvenici nazivaju i 'ubikinon' (od latinske riječi 'svuda prisutan'). CoQ10 je otkriven tek 1950. godine. Dr. Peter Mitchell je tek 1978. godine dokazao ulogu CoQ10 u prirodnom oslobađanju stanične energije. Za svoje je otkriće primio Nobelovu nagradu.
Supradyn aktivira energiju, koja je pohranjena u svakoj Vašoj stanici. Riječ je o prirodnoj energiji, a ne o umjetnom stimulansu. Osjećat ćete pozitivnu energiju, prirodno samopouzdanje i zadovoljstvo. Osjećat ćete se živahnima i budnima.

UPOZORENJE
Kod dijabetičara vitamin C može interferirati s testovima glukoze u urinu, iako nema utjecaja na koncentraciju šećera u krvi. Supradyn Q10 sadržava izvor fenilalanina te bolesnici s fenilketonurijom to moraju uzeti u obzir. Prekomjerno uzimanje može imati laksativan učinak.

KOLIČINA 15 šumećih tableta