TVOJA LJEKARNA - NAJVEĆI TJEDNI POPUSTI

TEST ZA TRUDNOĆU GRAVIGNOST MINI

TEST ZA TRUDNOĆU GRAVIGNOST MINI


Proizvođač: BIOGNOST

15,00 kn

Količina:
OPIS PROIZVODA
Jednostavan za rukovanje, rezultat za tri minute. Brz i pouzdan preko 99%. Jasan i jednostavan za očitavanje. Rezultat precizan već od prvog dana izostanka očekivane mjesečnice i kod većine žena i nekoliko dana prije mjesečnice otkriva prisutnost hormona trudnoće (hCG). Za primjenu testa, potrebno je pripremiti uzorak urina u jednu čistu i suhu posudicu ( plastčna čašica za jednokratnu primjenu ili posudica za uzorak urina). Može se koristiti svaki svježe uzeti uzorak (ako je moguće upotrijebiti prvi jutarnji urin, jer je veća koncentracija hormona u mokraći). Preporučljivo je da se ne konzumira puno tekućine prije pristupanja testiranju (jako razrijeđen urin može učiniti težim otkrivanje prisutnosti hormona hCG).

NAČIN PRIMJENE
1. Izvadite test trakicu iz metalizirane vrećice. Uhvatite trakicu za mjesto predviđeno za držanje, sa absorbantnim dijelom okrenutim prema dolje.
2. Zaronite test trakicu u posudu sa urinom do plave linije i držite uronjenu najmanje 5 sekundi, dok se dobro ne natopi.
3. Stavite test trakicu na jednu ravnu i čistu površinu. Pričekajte 3 minute prije nego pristupite očitavanju rezultata. Nikada ne čekajte više od 10 minuta da biste očitali rezultat.
4. Interpretirajte rezultat u skladu sa priloženom uputom.

KOLIČINA 1 kom