TVOJA LJEKARNA - NAJVEĆI TJEDNI POPUSTI

UROSAL LADY TBL. 30

UROSAL LADY TBL. 30


Proizvođač: BELUPO

73,41 kn     -10 %    66,07 kn

Količina:
OPIS PROIZVODA
Urosal lady je biljni proizvod, kreiran posebno za žene, a namijenjen je sprečavanju i ublažavanju tegoba mokraćnog sustava poput učestalog i bolnog mokrenja praćenog osjećajem pečenja. Urosal Lady brzo i učinkovito uklanja tegobe s mokraćnim putevima, posebno one izazvane bakterijom Escherichiom coli. Pažljivo odabrana kombinacija biljaka predstavlja izvrsnu nadopunu u prevenciji i liječenju tegoba mokraćnog sustava.
Urosal Lady djeluje antibakterijski i dezinficirajuće, te pospješuje potpunije izlučivanje mokraće. Kako biste izbjegli najčešće pogreške u terapiji te kako bi se osigurala najveća učinkovitost Urosala lady, mokraća treba biti lužnata, a to se postiže primjenom mliječnih proizvoda te izbjegavanjem citričnog voća (limun, naranča i sl.), kiselih i gaziranih sokova, rajčice te većih doza vitamina C.

DOZIRANJE I NAČIN PRIMJENE
Uzimajte dvije tablete Urosal lady dva puta na dan (ujutro i navečer) nakon obroka, uz dosta tekućine. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Nije preporučljivo za trudnice i dojilje.
Ukoliko nakon 7-10 dana primjene ne dođe do poboljšanja, javite se svome liječniku.

KOLIČINA 30 tableta