Tel.narudžbe: 7-20h, 7 dana u tjednu
023 220 000

Plaćanje na rate

PBZ Card (2-6 rata):

Maestro, Visa Premium i Visa Inspire

Erste Card Club (2-6 rata):

Diners
Maestro i Visa (min. iznos 200kn)

WEIDER KOLAGEN 300 G

WEIDER KOLAGEN 300 G


Proizvođač: WEIDER

129,99 kn     -10 %    116,99 kn

. Količina:
OPIS PROIZVODA
Kolagen je protein prisutan u vezivnom tkivu i ključan je za regeneraciju i elastičnost kože, kostiju i hrskavice.
Sastojci Weiderovog Collagena pažljivo su odabrani kako bi potaknuli proizvodnju kolagena i pomogli u obnavljanju kostiju i hrskavice. Njegova iznimna formula idealna je za zaštitu kože od starenja i oksidacijskih oštećenja, doprinoseći tako njezinoj čvrstoći i mladolikom izgledu. Collagen sadrži malo masnoće i malo šećera, lako se koristi i miješa u vodi ili zahvaljujući svom neutralnom okusu s omiljenim pićem, jogurtom ili ga možete dodati shakeu nakon treninga. Savršen je za sve uzraste, bez obzira jeste li mladi i želite da zglobovi prate intenzitet vašeg treninga ili su vam zglobovi počeli pokazivati znakove iscrpljenosti ili želite zaštititi i poboljšati prirodnu ljepotu svoje kože. Kolagen je neutralnog okusa i sadrži samo zaslađivač ekstrahiran iz stevije bez kalorija.

Po čemu se Weiderov Collagen razlikuje od ostalih kolagena?

Kolageni peptidi (100% Peptan®): Njegovi bioaktivni peptidi potječu od goveđeg kolagena. Hidrolizirani kolagen lako se probavlja i apsorbira pa je vrlo podnošljiv. Osim toga, ne proizvodi alergije na hranu.
Kolageni se mogu klasificirati prema svom podrijetlu. Peptan® je kolagen tipa I, isti kao onaj koji se nalazi u ljudskim kostima i koži. Peptan® se dobiva najboljim proizvodnim procesima. Da bi se postigla njegova apsorpcija i bioraspoloživost, kolagen se mora hidrolizirati, pa se Peptan®-ova hidroliza vrši pažljivim enzimskim postupkom koji održava sva svojstva njegovih bioaktivnih peptida. Peptan® je vodeća marka kolagena i podržana je kliničkim studijama o djelotvornosti i sigurnosti. Ne sadrži aditive i konzervanse.

Magnezij: bitan mineral za podršku zdravlju kostiju i mišića. Collagen sadrži magnezijev citrat, oblik najviše kvalitete i brzine apsorpcije.

Vitamin C: važan vitamin za pravilno stvaranje kolagenih vlakana. Uz to, vitamin C je snažan antioksidans koji pomaže u borbi protiv oksidacijskih oštećenja i štiti kožu, hrskavicu i kosti od starenja. Collagen sadrži 100% preporučene količine vitamina C.

Hijaluronska kiselina: spoj koji je prirodno prisutan u ljudskom tijelu, posebno u hrskavicama i koži. Hidratizira i pridonosi važnoj strukturnoj funkciji. Optimalno nadopunjuje funkciju peptida kolagena, vitamina C i magnezija. Iznimna formula idealna za zaštitu kože od starenja i oksidacijskih oštećenja, doprinosi čvrstoći, zaštiti i poboljšanju prirodne ljepote kože te zdravlju zglobova, hrskavice i kostiju. S kolagen peptidima visoke bioraspoloživosti, hijaluronskom kiselinom, magnezijem i vitaminom C.

KOLIČINA 300 g