Tel.narudžbe: 7-20h, 7 dana u tjednu
023 220 000

Plaćanje na rate

PBZ Card (2-6 rata):

Maestro, Visa Premium i Visa Inspire

Erste Card Club (2-6 rata):

Diners
Maestro i Visa (min. iznos 200kn)

EUCERIN HIJALURON FILLER VITAMIN C SERUM 8 ML

EUCERIN HIJALURON FILLER VITAMIN C SERUM 8 ML


Proizvođač: EUCERIN

150,54 kn     -30 %    105,38 kn

. Količina:
OPIS PROIZVODA
Anti-age serum s 10% čistog i svježe aktiviranog vitamina C za sve tipove kože.
Brzo upijajući booster koji jača i zaglađuje kožu istovremeno ispunjavajući bore. Koža izgleda svježije i sjajnije u samo sedam dana.

Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C booster s 10% čistog vitamina C posebno je formuliran za borbu protiv slobodnih radikala i prvih znakova starenja: ispunjava bore i pruža koži zaglađenijim svježiji i blistaviji izgled.

Vitamin C snažan je antioksidant koji neutralizira slobodne radikale i jača vlastiti obrambeni sustav kože. Također je neophodan za proizvodnju kolagena u stanicama kože, pomažući u održavanju strukture kože i odgađanju znakova starenja. Inovativna ambalaža osigurava da se čisti vitamin C odmah, prilikom prve primjene aktivira. Jednostavno pritisnite i protresite kako biste vitamin C u prahu pomiješali u serum s niskomolekularnom hijaluronskom kiselinom i licochalconom A. Formula je najučinkovitija 21 dan.

Niska molekularna hijaluronska kiselina pruža hidrataciju i ispunjava bore u epidermalnim (vanjskim) slojevima kože. Još jedan dokazani antioksidant, licochalcon A, zajedno s vitaminom C neutralizira slobodne radikale uzrokovane UV zrakama i visokoenergetskim vidljivom svjetlošću HEVIS.

Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C Booster pogodan je za sve tipove kože i klinički i dermatološki dokazano jača kožu i ispunjava bore. Koža je zaglađena, svježa i blistava u samo sedam dana, a rezultati se poboljšavaju tijekom vremena (uslijed redovite primjene).
KAKO KORISTITI VITAMIN C U 5 JEDNOSTAVNIH KORAKA
KORAK 1: Skinite zaštitnu aluminijsku foliju s vrha pakiranja ali ostavite poklopac zatvoren
KORAK 2: Pritisnite gumb za aktivaciju 2-3 puta kako biste otpustili Vitamin C u emulziju
KORAK 3: Protresite ambalažu najmanje 10 sekundi kako bi se aktivirao Vitamin C
KORAK 4: Uklonite poklopac vitamina C
KORAK 5: Okrenite ambalažu prema dole i pritisnite gumb za potisak te nanesite serum na lice
KOLIČINA 8 ml