Tel.narudžbe: 7-20h, 7 dana u tjednu
023 220 000

Način plaćanja

Plaćanje možete izvršiti na dva načina:

  • 1. Kreditnim karticama (American Express® (do 6 rata), Diners Club (do 6 rata), Visa, MasterCard®, Maestro®)
  • 2. Pouzećem

Obročno plaćanje moguće je American Express i Diners Club karticama na 2-6 rata. Minimalni iznos nije određen. Izbornik za broj rata, pojavit će se nakon što unesete podatke o kartici, odnosno kad sustav prepozna vrstu kartice.

1. Plaćanje kreditnim karticama obavljate na siguran način preko WsPay Payment Gateway servisa za Internet naplatu (http://www.wspay.info) koji koristi najsuvremenije tehnologije zaštite od zlouporaba. Vaša kreditna kartica će biti terećena u trenutku kada pošiljka bude spremna za slanje. Sigurnosni programi koji se koriste prilikom kupnje su: American Express – Jamstvo sigurne online kupnje, Verified by Visa i MasterCard SecureCode™.

Unos i prijenos osobnih podataka putem WsPay sustava

Sigurnost plaćanja kreditnim karticama:

2. Odaberete li opciju plaćanja pouzećem, pošiljku ćete platiti dostavljaču prilikom preuzimanja.


Izjava o konverziji

Sva plaćanja bit će izvršena u kunama. Iznos Vaše kreditne kartice će biti terećen kroz konverziju cijene u eurima ili dolarima u hrvatske kune prema trenutnom tečaju Hrvatske narodne banke.

Kod terećenja vaše kreditne kartice, isti iznos se pretvara u lokalnu valutu prema tečaju udruženja kreditnih kartica. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost male razlike od originalne cijene navedene na našim web stranicama.

Za sva pitanja nas kontaktirajte na e-mail: info@tvojaljekarna.com ili tel. +385 (0) 23 220 000 svakim danom od 7:00 do 20:00 sati.