TVOJA LJEKARNA - NAJVEĆI TJEDNI POPUSTI

Pravila privatnosti

Plaćanje na našim web stranicama je sigurno i pouzdano!
Koristimo Wspay™ ( http://www.wspay.info) sustav naplate koji ima najviše standarde zaštite i privatnosti podataka.


Visok stupanj zaštite i trgovaca i kupca

3D Secure zaštita za sve trgovce i kupce
WSpay™ sustav koristi najviše standarde zaštite i privatnosti podataka.
Svi trgovci koji koriste WSpay™ su uključeni u 3D secure zaštitu, čime se jamči korisnicima shopa da je kupnja sigurna.
Brojevi kreditnih kartica kupaca se ne čuvaju na sustavu a sami upis se štiti SSL enkripcijom podataka.

Certifikacija po PCI DSS standardima.
WSpay™ sustav radi kontinuirano na povećanju sigurnosti i potvrđivanju toga, što potvrđuje certifikat o usklađenosti s PCI DSS standardima.
PCI Data Security Standard (PCI DSS) je norma koja definira sigurnosne mjere za obradu, spremanje i prenošenja (komunikaciju) kartičnih podataka.


Provjera i terećenje kartica sa predautorizacijom

Predautorizacija sa naknadnom naplatom!
Namijenjena je za shopove kod kojih može doći do kašnjenja ili postoji mogućnost da neke robe nema trenutno na skladištu. Kupnja kod ovog sustava ide na sljedeći način:

1. kupac upisuje broj kartice
2. shop komunicira sa WSpay™sustavom
3. WSpay™ provjerava valjanost kartice, ali ne tereti karticu
4. prije same isporuke radi se naplata-terećenje kartice

Plaćanja

U ovom trenutku putem WSpay™ usluge moguće je vršiti plaćanje sljedećim KREDITNIM i DEBITNIM karticama:
American Express - jednokratno i na rate
MasterCard® - jednokratno i na rate (rate samo za MasterCard® Zagrebačke banke)
Visa - jednokratno i na rate (rate samo za Visa Zagrebačke banke)
Diners Club International - jednokratno i na rate
Discover - jednokratno (samo uz ugovoren prihvat Diners Club International kartica)
DinaCard - jednokratno (samo uz ugovoren prihvat Diners Club International kartica)
Maestro®


Uvjeti pojedinih banaka za ugovaranje online kartičnog plaćanja

PBZ Card d.o.o.
ugovaranje prihvata jednokratnog i obročnog plaćanja za online prodajna mjesta putem American Express kartica moguće je jedino preko PBZ Card-a

Zagrebačka banka d.d.
za ugovaranje prihvata i obročnog plaćanja putem MasterCard® i Visa kartica Zagrebačke banke te jednokratnog plaćanja putem ostalih MasterCard®, Visa i Maestro® kartica potrebno je imati otvoren račun kod Zagrebačka Banka d.d.
obročno plaćanje putem MasterCard® i Visa kartice Zagrebačke banke moguće je samo kod web trgovina koje koriste WSpayForm način komunikacije

Erste Card Club d.o.o.
za ugovaranje prihvata i obročnog plaćanja putem Diners Club International kartica te jednokratnog plaćanja putem Diners Club International, Discover, DinaCard, MasterCard®, Visa i Maestro® kartica nije potrebno imati otvoren račun kod Erste&Steiermärkische Bank d.d., već je moguće ugovaranje klijentima bilo koje druge banke u Hrvatskoj
prilikom ugovaranja prihvata Diners Club International kartica automatski se ugovara mogućnost prihvata i plaćanja Discover i DinaCard karticama.IZJAVA O PRIVATNOSTI I ZAŠTITI OSOBNIH PODATAKA

Ljekarna Kaštel Farm se obvezuje pružati zaštitu osobnih podataka potrošača (kupaca), na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima koji su potrebni za ispunjenje naših obveza. Informira potrošače (kupce) o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima Ljekarne Kaštel Farm kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Ljekarne Kaštel Farm kao i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Web stranice sadrže informacije o proizvodima i uslugama koje nudi Ljekarna Kaštel Farm. Stranica www.tvojaljekarna.com služi kao elektroničko prodajno mjesto Ljekarne Kaštel Farm. Ljekarna Kaštel Farm ne može preuzeti odgovornost za eventualne štete nastale uporabom informacija s ovih stranica u svrhe koje izlaze izvan okvira njihove predviđene namjene.

Ljekarna Kaštel Farm se obvezuje primjenjivati maksimalne mjere sigurnosti u svrhu zaštite interesa kupaca i sprječavanja eventualnih zlouporaba informacija.